Steam ana sayfasında dosya > ayarlar > kütüphane tarzı bir yer olması lazım şuan mobilde olduğum için tam konumu bilmiyorum ama orada olduğunu göreceksin. Oyunun olduğu yeri oradan göster çözülecektir. Bende steam oyunlarını vs oraya kuruyorum harici diski çıkardığında ata sıra kontrol et görmeyebiir.Harici bir diskim var bunun içine bir süredir Steam'den oyun yüklüyordum. Yeni bir bilgisayar aldım hariciyi ona taktım fakat oyunları Steam kütüphanemde çıkmıyor ne yapmalıyım?
Steam ana sayfasında dosya > ayarlar > kütüphane tarzı bir yer olması lazım şuan mobilde olduğum için tam konumu bilmiyorum ama orada olduğunu göreceksin. Oyunun olduğu yeri oradan göster çözülecektir. Bende steam oyunlarını vs oraya kuruyorum harici diski çıkardığında ata sıra kontrol et görmeyebiir.
Bilgisayara geçtiğimde atarım.Teşekkürler ama tam anlayamdım ekran görüntüsü atma şansın varmı sonradan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.