Steam'e kaç para harcamışsınızdır?

Vallahi asıl siz Steam'e nasıl dayanıyorsunuz ben de ona şaşırıyorum. Devamlı para yatırmalar, sürekli programı açık tutmalar. Tamamen ayrı kutularda yaşıyoruz.

Hocam en doğru olanı siz yapıyorsunuz. Oyunlara verdiğim parayla daha iyi şeyler yapabilirdim. Bundan sonra bende korsana yöneldim. Para vermemek varken neden para vereyim ki?

Vallahi asıl siz Steam'e nasıl dayanıyorsunuz ben de ona şaşırıyorum. Devamlı para yatırmalar, sürekli programı açık tutmalar. Tamamen ayrı kutularda yaşıyoruz.

Ben Steam Launcher'ı açık değilken bilgisayar açıkmış gibi hisetmiyorum.

Hocam en doğru olanı siz yapıyorsunuz. Oyunlara verdiğim parayla daha iyi şeyler yapabilirdim. Bundan sonra bende korsana yöneldim. Para vermemek varken neden para vereyim ki?

Sahip olmadığımız şeylere para ödemek garip geliyor bana yalnızca. "Hiçbir şeye sahip olmayacaksınız ama mutlu olacaksınız" olayı gibi oyun lisanslarına para öde, müzik, film aboneliklerine para öde işin sonunda üzerlerinde kullanım hakkı dışında hiçbir hakkın olmasın.

Parayı fiziksel şeylere harcamak iyidir.

Sahip olmadığımız şeylere para ödemek garip geliyor bana yalnızca. "hiçbir şeye sahip olmayacaksınız ama mutlu olacaksınız" olayı gibi oyun lisanslarına para öde, müzik, film aboneliklerine para öde işin sonunda üzerlerinde kullanım hakkı dışında hiçbir hakkın olmasın.

Parayı fiziksel şeylere harcamak iyidir.

Çok haklısınız hocam. Ben bunun farkına 2 ay içerisinde vardım.

3-4K vardır. Son zamanlarda korsana çok daha fazla yöneldim.

Para verip bozuk oyunların onarılmasını bekleyemem. Çoğunluğu arkadaşlarla oynadığımız Online oyunlar.

Veya hoşuma giden önemli hikaye oyunları. Eskiden çok Steam key alırdık. Bir sürü işe yaramaz oyun da içinde.

Minimum 1000₺ harcamışımdır.

Çok haklısınız hocam. Ben bunun farkına 2 ay içerisinde vardım.

Yine canın ister harcarsın, ne bileyim bir oyunu çok seversin "dur destek olayım" diye girip alırsın. Benim tek hoşuma gitmeyen şey insanların oyun satın alma bağımlılığına tutulmaları. 50 tane oyun al 35 tanesine kütühanede yıllarca el sürülmesin, sonra yine hiç elini sürmeyeceğin onlarca oyun almaya devam et.

Hem bugün oynamayacaksan ne zaman oynayacaksın, iş hayatına atılınca mı? Evlendikten sonra mı? Emekli olduktan sonra mı? Hep israf maalesef.

Yine canın ister harcarsın, ne bileyim bir oyunu çok seversin "dur destek olayım" diye girip alırsın. Benim tek hoşuma gitmeyen şey insanların oyun satın alma bağımlılığına tutulmaları. 50 tane oyun al 35 tanesine kütühanede yıllarca el sürülmesin, sonra yine hiç elini sürmeyeceğin onlarca oyun almaya devam et.

Hem bugün oynamayacaksan ne zaman oynayacaksın, iş hayatına atılınca mı? Evlendikten sonra mı? Emekli olduktan sonra mı? Hep israf maalesef.

Evet hep israf benim sonra oynayacağım deyip 3-4 yıl erteleyip hala oynamadıklarım var umarım ölmeden bir gün girip oynayacagım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı