Merhaba, Steam kullanıcı adımı ve şifremi biliyorum fakat girerken maile gelen guardı istiyor. Maili unuttuğum için giriş sağlayamıyorum. Destek kısmından bir türlü e postayı unuttum gibi bir seçenek sunmuyor. Steam'ı nasıl kurtarabilirim?
Steam Destek - Steam Guard Kod Yardımı sanırsam buradan girip e posta adresımı güncelle deyip yapın. Olmazsa Hesapım calındı diye girin oda olmazsa en iyi çözüm kaybetmış e postanızı aramak olacaktır.
Steam Destek - Steam Guard Kod Yardımı sanırsam buradan girip e posta adresımı güncelle deyip yapın. Olmazsa hesapım calındı diye girin oda olmazsa en iyi çözüm kaybetmış e postanızı aramak olacaktır.
Öncelikle teşekkür ederim. Bunu denedim fakat hangi maile kayıtlı olduğunu bilmediğim için yapamadım. Hesap adı, mail veya telefon numarası girin demekte fakat hesap adı giriyorum bulmuyor. Mail girince buluyor. Fakat hangi maile kayıtlı olduğunu bilmediğim için bulamıyorum.
Steam Destek - Steam Guard Kod Yardımı sanırsam buradan girip e posta adresımı güncelle deyip yapın. Olmazsa hesapım calındı diye girin oda olmazsa en iyi çözüm kaybetmış e postanızı aramak olacaktır.