Steam'e kayıtlı mail unutulursa ne yapılmalı?

kerim3498

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Steam kullanıcı adımı ve şifremi biliyorum fakat girerken maile gelen guardı istiyor. Maili unuttuğum için giriş sağlayamıyorum. Destek kısmından bir türlü e postayı unuttum gibi bir seçenek sunmuyor. Steam'ı nasıl kurtarabilirim?

Son düzenleme:
Steam profil e girip sağ üstte hesap detayları var orada hesabınızın e posta adresini görebilirsiniz.

Yazan arkadaş Steam'e giremediğini söylüyor ama siz bilirsiniz.

Tam olarak buradan
resim_2021-10-06_184359.png

Kullanıcı adımı ve şifremi biliyorum Steam'e giriyorum yazmış dikkat ederseniz.

Steam Guard'tan gelen maili alamadığım için giriş yapamıyorum demiş dikkat ederseniz.

Steam Destek - Steam Guard Kod Yardımı sanırsam buradan girip e posta adresımı güncelle deyip yapın. Olmazsa hesapım calındı diye girin oda olmazsa en iyi çözüm kaybetmış e postanızı aramak olacaktır.

Öncelikle teşekkür ederim. Bunu denedim fakat hangi maile kayıtlı olduğunu bilmediğim için yapamadım. Hesap adı, mail veya telefon numarası girin demekte fakat hesap adı giriyorum bulmuyor. Mail girince buluyor. Fakat hangi maile kayıtlı olduğunu bilmediğim için bulamıyorum.
Steam Destek - Steam Guard Kod Yardımı sanırsam buradan girip e posta adresımı güncelle deyip yapın. Olmazsa hesapım calındı diye girin oda olmazsa en iyi çözüm kaybetmış e postanızı aramak olacaktır.

Yalnızca hesap adımı ve şifremi biliyorum :(

Dosya Ekleri

• 12s.png
    12s.png
    69,5 KB · Görüntüleme: 72
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı