- Makaleler
- 3

Steam Destek :: Steam Destek ile nasıl irtibata geçerim?
Sizden satın alım işlemi yaptığınız kart numarası vb. sorabilirler. Hesabınızı geri alabileceğinizi düşünüyorum.
Hadi hayırlı olsun.Arkadaşlar çözümü paylaşıyorum benim gibi sıkıntı yaşayanlar varsa böyle çözebilirler: Öncelikle web'den Steam'e giriş yapmaya çalışın şifremi unuttum vs. deyin. Sonra Steam Guard'ı bir şekilde kaldırın. En son şifremi unuttum deyip yeniden giriş yapmayı deneyin. E-Posta'nıza bir onay gelecek ve sizden o koddan hemen sonra şifre yazmanızı isteyecek.
Teşekkür ederim.Hadi hayırlı olsun.
Bir sorun olursa konu aç etiketle bizi gelir yardımcı oluruz elimizden geldiğince.Arkadaşlar çözümü paylaşıyorum benim gibi sıkıntı yaşayanlar varsa böyle çözebilirler: Öncelikle web'den Steam'e giriş yapmaya çalışın şifremi unuttum vs. deyin. Sonra Steam Guard'ı bir şekilde kaldırın. En son şifremi unuttum deyip yeniden giriş yapmayı deneyin. E-Posta'nıza bir onay gelecek ve sizden o koddan hemen sonra şifre yazmanızı isteyecek.
Çok teşekkürlerBir sorun olursa konu aç etiketle bizi gelir yardımcı oluruz elimizden geldiğince.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.