Steam'e nasıl mail atabilirim?

Arkadaşlar çözümü paylaşıyorum benim gibi sıkıntı yaşayanlar varsa böyle çözebilirler: Öncelikle web'den Steam'e giriş yapmaya çalışın şifremi unuttum vs. deyin. Sonra Steam Guard'ı bir şekilde kaldırın. En son şifremi unuttum deyip yeniden giriş yapmayı deneyin. E-Posta'nıza bir onay gelecek ve sizden o koddan hemen sonra şifre yazmanızı isteyecek.

Arkadaşlar çözümü paylaşıyorum benim gibi sıkıntı yaşayanlar varsa böyle çözebilirler: Öncelikle web'den Steam'e giriş yapmaya çalışın şifremi unuttum vs. deyin. Sonra Steam Guard'ı bir şekilde kaldırın. En son şifremi unuttum deyip yeniden giriş yapmayı deneyin. E-Posta'nıza bir onay gelecek ve sizden o koddan hemen sonra şifre yazmanızı isteyecek.
Hadi hayırlı olsun.

Bir sorun olursa konu aç etiketle bizi gelir yardımcı oluruz elimizden geldiğince.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı