Eğer bu şekilde Paranoyak olmaya devam ederseniz ne yaparsanız yapın çözemesiniz.Biraz sakin olunuz.
Şimdi sorularınızı cevaplayayım:
1.Steamde eğer Steam'in kendi uygulamasından veya googla steam yazarak giriyorsanız hiçbir sıkıntı yok.
3.Malwarebytes güvenilir bir AV'dir o yüzden bir miktar sakin olabilirsiniz ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek içiniz rahat etmiyorsa birde Kaspersky kurup ondanda bir şey çıkmaz ise kendinizi cidden rahatlatabilirsiniz.
4.Eğerki o sitelerden birine hesabınızı girmediyseniz veya linke tıklamadıysanız hiçbir sıkıntı yok.
5.Hesabınız hacklenebilir ama bu o şekilde dışarıdan hop hesabını hackledim değil eğer sisteminizde virüs var ise olabilir.Ama 3. öncülü yaptıysanız sakin kalmaya devam
.Ve hacklenme ihtimalini en aza düşürmek için Steam Mobil Guard kullanınız.
6.Tarama yapmanıza rağmen bu 2 AV ile virüs kalma ihtimali çok düşük diye düşünüyorum.
NOT:Steam'de hesap kurtarmak kadar kolay birşey yok(Tabi cidden sahibiyseniz).Çünkü Steam sizden Steam'de satın alım yaparken kullandığınız kart bilgileri,satın alım faturanız,ilk emailiniz ve ilk mobil koruyucunuz (Bunu tam hatırlamıyorum) gibi hesap sahibi iseniz kolay bilgiler istiyor.