Çözüldü Steam'i C diski yerine D diskine kurarsam problem yaşanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XENOARES

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: MSI MPG B550 Gaming Plus, CPU: AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz, GPU: Asus Rog Strix RTX 3060 OC 12GB, RAM: G.SKILL Trident Z NEO 2x16=32 GB 3600MHz, DISK: Crucial P3 Plus NVMe M.2 SSD, PSU: RAMPAGE 750W BRONZE 80+, CASE: MSI MAG PANO 100R PZ WHITE RGB TEMPERED GLASS USB 3.2 ATX MID TOWER, [ALIENWARE 360 Hz 0.5 ms MONITOR]
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bilgisayarıma Steam'i kurmak istiyorum fakat C diskinde yeterli alan yok. Yeterli alandan kastım; Steam'i yükleyecek kadar alan var fakat Steam'den indireceğim oyunların boyutu bu diske sığmayabilir. Babam C diskini 2 parçaya ayırmıştı ve D diski aslında C'nin diğer yarısı ve onda daha fazla alan mevcut. Özetle ben D diskine Steam'i kurarsam problem yaşar mıyım? (Steam ilk defa bilgisayara kurulacak)

Çözüm
Steam'i C diskine kurup oyunları D diskine kurabilirsin Steam'i D diskine kurmana gerek yok.
Aynı zamanda Steam'i D diskine kurmanda problem yaratmaz.
Steam'i C diskine kurup oyunları D diskine kurabilirsin Steam'i D diskine kurmana gerek yok.
Aynı zamanda Steam'i D diskine kurmanda problem yaratmaz.

Çözüm
Merhaba, bilgisayarıma Steam'i kurmak istiyorum fakat C diskinde yeterli alan yok. Yeterli alandan kastım; Steam'i yükleyecek kadar alan var fakat Steam'den indireceğim oyunların boyutu bu diske sığmayabilir. Babam C diskini 2 parçaya ayırmıştı ve D diski aslında C'nin diğer yarısı ve onda daha fazla alan mevcut. Özetle ben D diskine Steam'i kurarsam problem yaşar mıyım? (Steam ilk defa bilgisayara kurulacak)

Hayır bir problem yaşamazsın iyi sosyaller.

Ben Steam'i C diskinde oyunları D diskinde kullanıyorum. Format atarken c ye atınca sadece oyunlarım kalmış oluyor rahat oluyor. Sadece steam i geri yüklüyorum. Oyunlar için klasör yerini belirtiyorum sadece.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, Steam'i C diskine, oyunları D diskine kurmaya karar verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı