Arkadaşlar dün D diski temizlerken Steam klasorunu de sildim. Ama geri donusum kutusundan gerı getırdım kurtarmanın bır yolu yok mu? Internetım kotu CS'yı 6 gunde ındırdım CS de bir hata verıyor Steam klasoru sılındı falan bir şeyler dıyor fotografları attım.
Dua et steamapps klasörün duruyor, oyunların depolandığı yer. Steam'i siteden indirip tekrar aynı konuma kurarsan ve oyunları da Steam'in ayarlar kısmındaki depolama bölümünden tanıtirsan sıkıntı olmaz.
Dua et steamapps klasörün duruyor, oyunların depolandığı yer. Steam'i siteden indirip tekrar aynı konuma kurarsan ve oyunları da Steam'in ayarlar kısmındaki depolama bölümünden tanıtirsan sıkıntı olmaz.
Yukarıda attığın fotoğrafta Steam klasörünün içerisinde "steamapps" klasörü harici diğer tüm klasörleri sil ve tekrar kurmayı dene. Ya da Steam'i farklı bir konuma kurup steamapps klasörünü tekrar o konuma kopyalamayı da yapabilirsin ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Steamapps klasörünü silme yeter.