Steam'i geri getirmenin yolu var mı?

berkay2121

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün D diski temizlerken Steam klasorunu de sildim. Ama geri donusum kutusundan gerı getırdım kurtarmanın bır yolu yok mu? Internetım kotu CS'yı 6 gunde ındırdım CS de bir hata verıyor Steam klasoru sılındı falan bir şeyler dıyor fotografları attım.

1692533099074.png

1692533108345.png

1692533129023.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'i kendi sitesinden tekrar yükleyin kurulum dosyasından D diskini seçin düzelecektir.

Dua et steamapps klasörün duruyor, oyunların depolandığı yer. Steam'i siteden indirip tekrar aynı konuma kurarsan ve oyunları da Steam'in ayarlar kısmındaki depolama bölümünden tanıtirsan sıkıntı olmaz.

Ben sımdı hiçbir seyı elle mıyım mı dosyalardan direkt Steam'i siliip yukleyım mı?

Dua et steamapps klasörün duruyor, oyunların depolandığı yer. Steam'i siteden indirip tekrar aynı konuma kurarsan ve oyunları da Steam'in ayarlar kısmındaki depolama bölümünden tanıtirsan sıkıntı olmaz.
hedef klasörü boş olmalıdır diyor
Steam'i kendi sitesinden tekrar yükleyin kurulum dosyasından D diskini seçin düzelecektir.

Siz hiçbir şey silmeyin Steam'in kurulum uygulamasını çalıştırın orada size Steam'i nereye yüklemek istersiniz diye soracaktır oradan D diskini seçin.

Siz hiçbir şey silmeyin Steam'in kurulum uygulamasını çalıştırın orada size Steam'i nereye yüklemek istersiniz diye soracaktır oradan D diskini seçin.

Tamam deniyorum.

Steam2 diye klasor açtım onun ıcıne kuruyorum diger Steam klasoru dursun mu?

Ben sımdı hiçbir seyı elle mıyım mı dosyalardan direkt Steam'i siliip yukleyım mı?

Hedef klasörü boş olmalıdır diyor.

Yukarıda attığın fotoğrafta Steam klasörünün içerisinde "steamapps" klasörü harici diğer tüm klasörleri sil ve tekrar kurmayı dene. Ya da Steam'i farklı bir konuma kurup steamapps klasörünü tekrar o konuma kopyalamayı da yapabilirsin ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Steamapps klasörünü silme yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı