Steam'i Kötüleyen Tayfa

Epic bedava oyun verince sanki batıyorken toparlamaya çalışıyormuş gibi geliyor. Epic Steam'den aldığım 2 oyunu beleş yaptı, bu yüzden Epic'e gıcık oluyorum. Ayrıca yıllardır özellikle Türk oyuncuları düşünen Steam'e olan borcumuzu ödeyemeyiz. Steam bize 17 senedir(yanlış bilmiyorsam) oyunları güzel bir şekilde, toplululuğu canlı tutan bir sürü özelliğiyle bizi kalbimizde yer etti. Kendisi oyuna para vermeyen korsanlı, torrentli takılan velet kitle Epic'i böyle büyüttü. Yoksa Epic Games'i Fortnite dışında başka bir şeyini bilen yok. Steam asla bitmez, yenilmez, geçilemez. Kesinlikle net gerçek budur

Bence, ne Steam'ı ne Epic Games'i karışılaştırmak gerekir. İkisine bağlanmak yerine hangi platform hangi yönde işinize yarıyorsa onu kullanın. Bir oyun Steam'de daha ucuzdur, oradan alırsınız. Bir oyun Epic'de daha ucuzdur oradan alırsınız. Ne gerek var ki karşılaştırıp Steam daha iyi, Epic daha iyi demeye. Aksine onların rekabet etmesi bizim işimize gelir.

Kötülemeyin. Hangisi uygunsa onu kullanın.
Deaht Stranding şu an Epic'te 60 TL indirim ile 140 TL iken, Steam'den 200 TL almak mantıksız olur.

Başarılar falan içinse, benim ilgimi çeken şeyler olmadı.

Kötülemeyin. Hangisi uygunsa onu kullanın.
Deaht Stranding şu an Epic'te 60 TL indirim ile 140 TL iken, Steam'den 200 TL almak mantıksız olur.

Başarılar falan içinse, benim ilgimi çeken şeyler olmadı.

Sonuçta ikisi de kendi çıkarını düşünüyor. Bizim de kendi çıkarımızı düşünmemiz gerek. Tarafçılık olmaz :D

Sadece bu kişilerin türkiyede olması çok komik zaten kimseye 2 dolar fazla verip başka yerden almak zor gelmez. Bizde 10 oynayan onlarda 1 oynuyor.

Arayüz vb. işlerde Steam tek atar geçer ama oyuncu dostu kısmında her hafta bedava oyun ve (vilmediğim zamanlarda) kupon veren Epic ile Steam'i kıyaslamam bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı