Steam'i oyun indirirken kapatmak problem oluşturur mu?

hurafeistans829

Hectopat
Daha fazla  
Durdurup Steam'dan çıkış yaparsam bir sorun olur mu? Bilgisayar sürekli açık kalmasın istiyorum.

Bilgisayarı kapatırsan sonrasında açarsan indirme kaldığın yerden devam eder. Eğer oyuna güncelleme gelirse baştan başlıyor.

En fazla oyunu açtığın zaman indirmeden sonra açılmayabilir kapanabilir ya da bir bölümde donup kapayabilir vs. bunun olma olasılığı çok düşüktür. Biraz maymun iştahlılık yapar gibi oyun indirip sildiğimden ve ara sıra kapattiğımdan ötürü biliyorum. En kötü dosyaları doğrulatırsınız. Herhangi bir sorun kalmaz.
Bilgisayarı kapatırsan sonrasında açarsan indirme kaldığın yerden devam eder. Eğer oyuna güncelleme gelirse baştan başlıyor.
Ama bu durum her zaman olmuyor ciddi bir şey değişirse olur. Ben bazı oyunları indirirken güncelleme yayınlandı ve oyunu indirdim oyunu açmaya kalktığımda otomatik dosya doğrulayıp güncellemeyi indirdi ardından.

İndirirken zaten diske yazdığı için sıkıntı olmaz. İndirme hızı, diskin yazabileceği hızdan da hızlıysa (ki çok nadir) ufak bir miktar geriden başlayarak indirir.
Ama siz "durdurup" demişsiniz. Yani hiçbir sıkıntı olmaz.

Hocam genel olarak sıkıntı çıkmıyor. Ama bazen çok bölerseniz birkaç dosya eksik inebiliyor oyun keyfinizin bozulmasını istemiyorsanız oyuna girmeden önce oyun dosyalarını doğrulatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…