Steam'i oyun indirirken kapatmak problem oluşturur mu?

En fazla oyunu açtığın zaman indirmeden sonra açılmayabilir kapanabilir ya da bir bölümde donup kapayabilir vs. bunun olma olasılığı çok düşüktür. Biraz maymun iştahlılık yapar gibi oyun indirip sildiğimden ve ara sıra kapattiğımdan ötürü biliyorum. En kötü dosyaları doğrulatırsınız. Herhangi bir sorun kalmaz.
Bilgisayarı kapatırsan sonrasında açarsan indirme kaldığın yerden devam eder. Eğer oyuna güncelleme gelirse baştan başlıyor.
Ama bu durum her zaman olmuyor ciddi bir şey değişirse olur. Ben bazı oyunları indirirken güncelleme yayınlandı ve oyunu indirdim oyunu açmaya kalktığımda otomatik dosya doğrulayıp güncellemeyi indirdi ardından.

Hocam genel olarak sıkıntı çıkmıyor. Ama bazen çok bölerseniz birkaç dosya eksik inebiliyor oyun keyfinizin bozulmasını istemiyorsanız oyuna girmeden önce oyun dosyalarını doğrulatın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı