Steam'i Yeni SSD'ye Taşıma

Darth Nihilus

Centipat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Ağustos ayında yeni bilgisayar topladım. 240 GB SSD aldım ilk olarak. Artık yetmediği için yeni bir SSD aldım. Steam programını ve oyunları bu SSD'ye taşımak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Komple her şeyi kaldırıp, baştan kurabilirim. Sınırsız ve hızlı bir internet bağlantım var. Fakat uzun zaman alır.
Bir arkadaşım dedi ki; komple Steam klasörünü kes yeni diske yapıştır. Bunu yapsam olur mu? Bir arıza çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yedek alıp tekrar SSD'ye kurabilirsiniz;

Ağustos ayında yeni bilgisayar topladım. 240 GB SSD aldım ilk olarak. Artık yetmediği için yeni bir SSD aldım. Steam programını ve oyunları bu SSD'ye taşımak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Komple her şeyi kaldırıp, baştan kurabilirim. Sınırsız ve hızlı bir internet bağlantım var. Fakat uzun zaman alır.
Bir arkadaşım dedi ki; komple Steam klasörünü kes yeni diske yapıştır. Bunu yapsam olur mu? Bir arıza çıkarır mı?
Bence SSD Windowsu kur ama dediğin gibi olur ben öyle yapmıştım.

Yedek alıp tekrar SSD'ye kurabilirsiniz;

Verdiğiniz linkte eski Steam var 😢

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı