Çözüldü Steam'in Bluetooth oyun kumandasına bağlanması nasıl engellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba. Steam üzerinden oyun indiriyorum, o yüzden kapayamam. Xbox üzerinden FIFA 21 oynuyorum. Bilgisayara kol bağlayınca Steam'e bağlanıyor otomatik olarak. Öyle oynamaya çalışınca FIFA sanki kolu klavye gibi algılıyor, bazı tuşlar falan çalışmıyor. Steam açıkken kola bağlanmamasını sağlayacak bir ayar var mıdır?

Çözüm
Steam girdisini devre dışı bırakabilirsin. Bunun için sol üstten Steam'de sol üstten Steam> ayarlar> kontrolcü> oradaki girdileri devre dışı bırak. Tabii ben beta kullandığım için yeni arayüze göre dedim. Eski arayüzde geniş ekran moduna geçmeden bu yapılabiliyor muydu hatırlamıyorum.
Steam girdisini devre dışı bırakabilirsin. Bunun için sol üstten Steam'de sol üstten Steam> ayarlar> kontrolcü> oradaki girdileri devre dışı bırak. Tabii ben beta kullandığım için yeni arayüze göre dedim. Eski arayüzde geniş ekran moduna geçmeden bu yapılabiliyor muydu hatırlamıyorum.

Çözüm
Girdiyi devre dışı bırakıncada otomatik olarak bağlanıyor gene bir şey değişmiyor.

Girdiyi devre dışı bırakıncada otomatik olarak bağlanıyor gene bir şey değişmiyor.
Girdiyi devre dışı bırakmak haricinde yapabileceğiniz bir ayar bulunmamakta. Steam'i kapatmanız lazım.

Tamam çık gir yapınca düzeldi teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…