Steam’in Son Sürümü Artık Windows 7 ve 8’de Çalışmayacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Steam Windows 7 ve 8 Desteği Sonlandı

Valve geçtiğimiz gün Steam istemcisi için büyük bir güncelleme yayınladı ve Steam’in oyun kaydı özelliğini tüm kullanıcılara açtı. Şirket bir duyuru yaparak yeni gelecek güncellemelerin artık Windows 7 ve 8 işletim sistemlerinde çalışmayacağını belirtti. Şirket, kullanıcıların Windows 10 veya daha yüksek bir sürüm kullanmadıkları sürece yeni güncellemelerden faydalanamayacağını söyledi. Steam halen daha Windows 7, 8 […]

Devamı: Steam’in Son Sürümü Artık Windows 7 ve 8’de Çalışmayacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Steam Windows 7 ve 8 Desteği Sonlandı

Valve geçtiğimiz gün Steam istemcisi için büyük bir güncelleme yayınladı ve Steam'in oyun kaydı özelliğini tüm kullanıcılara açtı. Şirket bir duyuru yaparak yeni gelecek güncellemelerin artık Windows 7 ve 8 işletim sistemlerinde çalışmayacağını belirtti. Şirket, kullanıcıların Windows 10 veya daha yüksek bir sürüm kullanmadıkları sürece yeni güncellemelerden faydalanamayacağını söyledi. Steam halen daha Windows 7, 8 […]

Devamı: Steam’in Son Sürümü Artık Windows 7 ve 8’de Çalışmayacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Zaten çalışmıyor muydu hocam? Geçen ayın başlarında Windows 8.1 ile denemiştim, açılmamıştı.

Geçen sene olmamış mıydı bu uygulama zaten hatta kasım 2023'tü diye hatırlıyorum.

2024 itibari ile Steam'e gün sayacı eklendi 0 gün sonra Windows 7 istemcisinde Steam çalışmayacak diye, ama nisan ayında falan denediğimde giriş yapabiliyordum. Fakat şu an da izin vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı