Steam'in yeni sunucuları?

Ben öyle bir hata almıyorum.

Herkes almıyor sanırım. Arkadaşda almış sabahtan beri uğraşıyorum yapmadığım şey kalmadı. Arıza kaydı oluşturdum Türk Telekom'u arayıp. Umarım düzelir.
Bugün oyun indirmeye çalıştığımda Steam indirme sunucularının kapalı ya da sorunları olduğunu gördüm. Steam'de ise size sorun gidene kadar size en yakın farklı bir sunucuyu ayarlardan seçin yazıyordu, bende ayarlara girdim fakat gördüğüm Ankara ve İzmir sunucularının da olduğuydu, daha önce hatırladığım kadarıyla sadece İstanbul sunucusu vardı Türkiye için, acaba bunlar yeni mi? Ve beni otomatik bağladı mı yoksa bunlar uzun süredir varda ben mi fark etmedim?

Eki Görüntüle 645606

Hala hatayı alıyor musun? Alıyorsan aldıgın hatanın ssini atar mısın? Aldıgım hatayla aynı mı onu öğrenmek istiyorum.
Ben öyle bir hata almıyorum.

Bende bugün hata almaya başladım. Eve daha yeni geldim yani sorun umarım benlik değildir arkadaşda aldığına göre genel ama hayırlısı.

Herkes almıyor sanırım. Arkadaşda almış sabahtan beri uğraşıyorum yapmadığım şey kalmadı. Arıza kaydı oluşturdum Türk Telekom'u arayıp. Umarım düzelir.

Hala hatayı alıyor musun? Alıyorsan aldıgın hatanın ssini atar mısın? Aldıgım hatayla aynı mı onu öğrenmek istiyorum.

Bende bugün hata almaya başladım. Eve daha yeni geldim yani sorun umarım benlik değildir arkadaşda aldığına göre genel ama hayırlısı.
Ben de aynı hatayı alıyorum. Steam kaynaklı sanırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı