M MorteL Centipat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 7 Days to Die aldık Steam'deki 2 kişi girebiliyor ancak server Xbox kullanan arkadaşımızda gözükmüyor normal mi ya da ne yapmamız gerekiyor?
7 Days to Die aldık Steam'deki 2 kişi girebiliyor ancak server Xbox kullanan arkadaşımızda gözükmüyor normal mi ya da ne yapmamız gerekiyor?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 MorteL dedi: 7 Days to Die aldık Steam'deki 2 kişi girebiliyor ancak server Xbox kullanan arkadaşımızda gözükmüyor normal mi ya da ne yapmamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda oluyor bazı oyunlar da olmuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
MorteL dedi: 7 Days to Die aldık Steam'deki 2 kişi girebiliyor ancak server Xbox kullanan arkadaşımızda gözükmüyor normal mi ya da ne yapmamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda oluyor bazı oyunlar da olmuyor diye biliyorum.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.497 Çözümler 70 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 17 Şubat 2023 #3 Bende Forza'daki arkadaşımla benzerini yaşıyordum, o Xbox'tan ben Steam'den giriyorduk. Xbox üzerinden arkadaş olsakta birbirimize bağlanamıyorduk. Artı 0 Eksi
Bende Forza'daki arkadaşımla benzerini yaşıyordum, o Xbox'tan ben Steam'den giriyorduk. Xbox üzerinden arkadaş olsakta birbirimize bağlanamıyorduk.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 Mesela yanılmıyorsam HOI4 Steam ve Xbox'dan birlikte oynanıyor ama Ark oynanmıyordu üstte dediğim gibi bazı oyunlarda çalışıyor bazı oyunlarda çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Mesela yanılmıyorsam HOI4 Steam ve Xbox'dan birlikte oynanıyor ama Ark oynanmıyordu üstte dediğim gibi bazı oyunlarda çalışıyor bazı oyunlarda çalışmıyor.