Steampunk ikonlarını nereden indirebilirim?

• Konuyu başlatan zzaf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.515

zzaf

Megapat
Makaleler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Teknolojileri
Arkadaşlar aşağıdaki resimde gördüğünüz ikonun indirme linkini bir yerde bulamadım verilen bazı linkler vardı ama hepsi kırıktı ikon sitelerinde de bulamadım sizden ricam bu ikonları indirebileceğim bir link? Bu arada bu ikonların ismi SteamPunk içerisinde 124 adet ikon bulunmakta.

nhdv1.png

Burada indirme linkleri verilmiş. Bu sitenin linkini paylaşmak yasaksa bilmiyordum.

Steampunk_sonkral1995.rar (14,76 MB) - uploaded.net

Buradan indirmeyi denedim ancak hiçbir simgesi ve uzantısı olmayan ''5b6e96ba-3985-488b-a5fa-f518f1865244'' isminde birşey inmişti. Bugün tekrar denedim bu siteden indirmeyi gene aynı ne olduğu belirsiz simge ve uzantısı olmayan ''5b6e96ba-3985-488b-a5fa-f518f1865244'' dosyası indi. Burdan yapamadım nerden bulacağım bu simgeleri?

Yukarıdaki linkten indirebilirsin.
"Ücretsiz Download" dedikten sonra süreyi bekle ve gelen kodu gir. Bu kadar basit.

Öyle yapıyorum zaten ama dediğim gibi ne olduğu belirsiz bir dosya iniyor o dosya rar mı exe mi belli değil açıklayıcı olması için fotoğrafınıda koyayım ;
ss.PNG
İnen şey bu ?

Bir fikri olan var mı ?

Yok o değil. Linkte yazan adıyla iniyor.
Bilgisayarında virüs olabilir ya da bağlantıdan virüs geliyordur.
Bir yere yükleyip paylaşayım sana birazdan.

Çok iyi olur paylaşırsan. Pc'mde virüs yok eminim heryıl KİS bir yıllık lisans satın alıyorum vatan bilgisayardan. Teşekkür ederim linki bekliyorum kardeşim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı