M mesut00 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Steam bu şeyi indirdiğini gördüm indirmek zorunda mıyım indirmezsem ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #2 mesut00 dedi: Arkadaşlar Steam bu şeyi indirdiğini gördüm indirmek zorunda mıyım indirmezsem ne olur? Genişletmek için tıkla... Evet zorundasınız.
mesut00 dedi: Arkadaşlar Steam bu şeyi indirdiğini gördüm indirmek zorunda mıyım indirmezsem ne olur? Genişletmek için tıkla... Evet zorundasınız.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 24 Aralık 2020 #3 Mikail Fidan bu konu hakkinda söyle bir aciklama yapmis. Steamworks Common Redistributables nedir? Steam'ı açtım ve bunun yüklendiğini gördüm: Bu nedir? Ne işe yarar ve neden yüklendi? www.technopat.net
Mikail Fidan bu konu hakkinda söyle bir aciklama yapmis. Steamworks Common Redistributables nedir? Steam'ı açtım ve bunun yüklendiğini gördüm: Bu nedir? Ne işe yarar ve neden yüklendi? www.technopat.net
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 24 Aralık 2020 #4 İndirdiğiniz uygulama/oyun için gereken ek paketler iniyor o kısımda.
lokmaneren Zeptopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #5 Merhaba oyun indirdim Steamdan D diskine yükleniyor oyun steamwork common redistributales ise C diskine yükleniyor sorun olur mu sorun ise ne yapmam gerekiyor.
Merhaba oyun indirdim Steamdan D diskine yükleniyor oyun steamwork common redistributales ise C diskine yükleniyor sorun olur mu sorun ise ne yapmam gerekiyor.