Steamworks Common Redistributables inmeden oyun oynayabilmek

birazsorumvar

Centipat
Steamworks Common Redistributables paketini herkes gerekli yazmış ama ben bu paketi sağ tık kaldır yaparak sildim ve oyunu oynayabiliyorum, bu nasıl oluyor? İndirmeme gerek var mı? Bunu her oyun indirdiğimde yapıyorum, yani indirirken bu paketi indirirken her defasında sağ tık kaldır yapıyorum. Bir sıkıntı olur mu? İndirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların çalışmak için ihtiyaç duyduğu paketleri (DirectX, Visual C++, .NET Framework gibi) yükleyen ve bunların bakımını, güncelleştirmesini yapan, Steam'in oluşturduğu ortak bir yazılım deposudur. Oyunlar kendi kurulum komutlarını oluşturmak yerine doğrudan bu depoyu kullanabilir ve her yüklemede/onarmada bir de bu paketlerin yüklenmesini beklemek zorunda kalmazsınız, çünkü bu depo ile birlikte yüklenmiştir. Silmemenizi öneririm.

Oyunların çalışmak için ihtiyaç duyduğu paketleri (DirectX, Visual C++, .NET Framework gibi) yükleyen ve bunların bakımını, güncelleştirmesini yapan, Steam'in oluşturduğu ortak bir yazılım deposudur. Oyunlar kendi kurulum komutlarını oluşturmak yerine doğrudan bu depoyu kullanabilir ve her yüklemede/onarmada bir de bu paketlerin yüklenmesini beklemek zorunda kalmazsınız, çünkü bu depo ile birlikte yüklenmiştir. Silmemenizi öneririm.
Ücretsiz diymi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı