Steel Series Engine 3 Klavye Gözükmeme Sorunu

Silva

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar dün Apex M500 klavye aldım. Klavye sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Fakat Steel Series Engine 3 üzerinden klavye görünmüyor. Engine 3 son sürümü mevcut fakat ne yaptıysam göremedim. Resimde görüldüğü gibi bu şekilde duruyor.

Adsız.png

Bilgili olan yardım edecek birisi yok mu?

Aynısı bana olduğunda sürücüyü steelseries engine programını silip güncel sürümünü kurdum düzeldi.

Bende güncel sürümünü kurdum fakat her seferinde böyle durumla karşılaşıyorum. Klavyenin aydınlatmasını zaten klavye üzerinden yapabiliyorum fakat Nefes alıp verme modunu denemek istedim ve programı yükledim ama bu sonuçla karşılaştım.

Sorun hala çözülmiş değil. USB 2.0 a takıyorum aynı, 3.0 a takıyorum aynı. Engine 3'ü sildim tekrar yükledim fakat hala aynı.

1 yıl önce aldığım Kinzu v3 mouseyi görüyor fakat 2 gün önce aldığım Apex M500 klavyeyi bir türlü görmüyor. Lütfen yardım eder misiniz?

Sorun çözülmüştür. Konu kapanabilir.

Adsız.png

SteelSeries Destek sayfasına ticket attım ve bu adımları izleyerek düzelttim. Yarım yamalak ingilizcemle kısa bir şekilde çevirmeye çalışıcam :)

1) SteelSeries Engine 3 programının son sürüm olduğunu kontrol edin. Değil ise Downloads & Drivers, Firmware, Tools, and User Guides | SteelSeries linkten indirin.
2) Windows aramadan Aygıt yöneticisini açın. Denetim masasından da girebilirsiniz.
3) Aygıt yöneticisinden "İnsan arabirim aygıtları" seçeneğine tıklayın.
4) Cihazınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri açın.
5) Sürücü seçeneğine tıklayın ve sürücüyü kaldırın. Gelişmiş seçeneğini seçin.
6) Onay kutusunu işaretlemeyi unutmayın.
7) Bu işlemleri yaptıktan sonra cihazınızı takıp çıkarın ve sürücüyü yeniden yüklemesini bekleyin.

Bu adımlar izlenerek sorun düzeliyor. İyi forumlar.

Yaptım, olmuyor dediklerin.
Eki Görüntüle 226035
SteelSeries Destek sayfasına ticket attım ve bu adımları izleyerek düzelttim. Yarım yamalak ingilizcemle kısa bir şekilde çevirmeye çalışıcam :)

1) SteelSeries Engine 3 programının son sürüm olduğunu kontrol edin. Değil ise Downloads & Drivers, Firmware, Tools, and User Guides | SteelSeries linkten indirin.
2) Windows aramadan Aygıt yöneticisini açın. Denetim masasından da girebilirsiniz.
3) Aygıt yöneticisinden "İnsan arabirim aygıtları" seçeneğine tıklayın.
4) Cihazınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri açın.
5) Sürücü seçeneğine tıklayın ve sürücüyü kaldırın. Gelişmiş seçeneğini seçin.
6) Onay kutusunu işaretlemeyi unutmayın.
7) Bu işlemleri yaptıktan sonra cihazınızı takıp çıkarın ve sürücüyü yeniden yüklemesini bekleyin.

Bu adımlar izlenerek sorun düzeliyor. İyi forumlar.

Bende aynı sorunu yaşıyorum 1 Eylül 2020 de GL65 serisi laptop aldım fakat steelsreis engine de klavyem gözükmüyor ve çözümünü hiç bir yerde bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı?

Bende aynı sorunu yaşıyorum 1 Eylül 2020 de GL65 serisi laptop aldım fakat steelsreis Engine de klavyem gözükmüyor ve çözümünü hiçbir yerde bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı?

Benim de şu an bu sorundan var bayadan beri çözebildinizmi acaba (MSI Alpha)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı