Steel Series Engine 3 Sorunu

• Konuyu başlatan Kaya70
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.276

Kaya70

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steel Series V3 Prism kulaklığına sahibim. Kulaklık sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Fakat Steel Series Engine 3 üzerinden kulaklık görünmüyor. Engine 3 son sürümü mevcut fakat ne yaptıysam göremedim. Öncesinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kulaklık "Hoparlör (3- USB Advanced Audio Device)" olarak gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kulaklıkta bir kod var onu Steel Series'e kayıt ettirmeden tanımıyor sanırım ürünü. Böyle bir yazı okumuştum bir yerde.
Önceden tanıyordu güncellemeden sonra oldu sanırım.

Programı indirdikten sonra alt tarafta yazan kritik güncelleme yazısına tıklayıp yüklemen gerekiyor.
Program son sürüm. Sitesinden daha yeni indirip kurdum.

Son düzenleme:
Programı indirdikten sonra kulaklığı tanıtın. Bundan sonra Arctis3 yazisinin altında kırmızı bir uyarı olur. Oradan tıklayıp programı tekrar güncellemeniz gerekiyor.
Programı kurduktan sonra kulaklığı taktım fakat durum değişmedi. Aygıt yöneticisinde kulaklık sönük bir şekilde gözüküyor. Benim kulaklığım arctis3 değil.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı-1.PNG
    Ekran Alıntısı-1.PNG
    179 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı