KafKef1903
Kilopat
- Makaleler
- 1
Rival 600 + qck+ aldım çok memnunum yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum daha deformasyon olmadıNe aldınız, memnun musunuz?
Rival 600 + qck+ aldım çok memnunum yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum daha deformasyon olmadıNe aldınız, memnun musunuz?
Rival 600 + QCK+ aldım çok memnunum yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum daha deformasyon olmadı
Ne aldınız, memnun musunuz?
Merhaba. Ben QcK+ medium kullanıyorum ve yakın zamanda large'a geçmeyi düşünüyorum. Fakat heavy ile şimdi kullandığım arasında kaldım. Okuduklarıma göre heavy'de mouse buzdaymış gibi kayıyormuş. Sizin için sorun oldu mu?QcK Heavy XLarge modelini almıştım. Gayet memnunum ve hatta birazdan şampuan ve bir bez ile ılık su altında temizleyeceğim.
Hiçbir sorun yaşamadım dostum rahatlıkla kullanabilirsin.Merhaba. Ben QcK+ medium kullanıyorum ve yakın zamanda large'a geçmeyi düşünüyorum. Fakat heavy ile şimdi kullandığım arasında kaldım. Okuduklarıma göre heavy'de mouse buzdaymış gibi kayıyormuş. Sizin için sorun oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.