Steel Series QcK+ XLarge vs QcK Heavy

QcK Heavy XLarge modelini almıştım. Gayet memnunum ve hatta birazdan şampuan ve bir bez ile ılık su altında temizleyeceğim 😀.
Merhaba. Ben QcK+ medium kullanıyorum ve yakın zamanda large'a geçmeyi düşünüyorum. Fakat heavy ile şimdi kullandığım arasında kaldım. Okuduklarıma göre heavy'de mouse buzdaymış gibi kayıyormuş. Sizin için sorun oldu mu?

Merhaba. Ben QcK+ medium kullanıyorum ve yakın zamanda large'a geçmeyi düşünüyorum. Fakat heavy ile şimdi kullandığım arasında kaldım. Okuduklarıma göre heavy'de mouse buzdaymış gibi kayıyormuş. Sizin için sorun oldu mu?
Hiçbir sorun yaşamadım dostum rahatlıkla kullanabilirsin.

Qck edge xl kullanıyorum. Arkadaşlar ellerimin halini atsam bir çoğunuzun midesi kaldırmaz. Ki ben bile kendi elime bakamıyorum. Ürünü teknosadan aldım. Ellerimde inanılmaz yaralar çıktı. 1 haftadır gitmediğim doktor kalmadı. Ellerimin sadece mouse pad’e temas eden kısımlarında bu yaralar oluştu. Belki benimle alakalı bir durumdur belki ürünle. Bilemiyorum. Ürüne gelecek olursak mouse yağ gibi kayıyor. Tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı