Steel Series Rival 3 vs Gigabyte Aorus M2

Fiyat farkı az değil ama Rival 3 fiyatını daha çok hak ediyor açıkçası.

Tutuş önemlidir ama benzer mouselar yapı olarak ve fingertrip, claw tutan biri uzunluk farkı pek önemli olmayacaktır diye düşünüyorum.

Birinin sensörü 300 IPS biri 220 IPS derseniz şöyle bir şey var normal bir insanın farkı anlaması pek mümkün değil.

Yazılım olarak ise Steelseries daha önde bana pek iyi gelmedi Gigabyte'in yazılımı.

Para varsa Rival 3 alıp geçebilirsiniz kafanız rahat olur.

Fiyat farkı az değil ama Rival 3 fiyatını daha çok hak ediyor açıkçası.

Tutuş önemlidir ama benzer mouselar yapı olarak ve fingertrip, claw tutan biri uzunluk farkı pek önemli olmayacaktır diye düşünüyorum.

Birinin sensörü 300 IPS biri 220 IPS derseniz şöyle bir şey var normal bir insanın farkı anlaması pek mümkün değil.

Yazılım olarak ise Steelseries daha önde bana pek iyi gelmedi Gigabyte'in yazılımı.

Para varsa Rival 3 alıp geçebilirsiniz kafanız rahat olur.
Kesinlikle katılıyorum ve taksitle alıcaksan N11 üzerinden almanı öneririm.

Taksitle almayacağım, direkt peşin olarak alacağım.
Aklımda da fazlasıyla Rival 3 var idi, sanırım onu alacağım.
Peki siz başka öneri yapsa idiniz ne önerirdiniz? 250 TL'yi geçmeyecek şekilde.

Palm-Claw ise Harpoon RGB Pro modeline bakabilirsiniz eller büyük değilse. Eller büyük ise Aorus M3 modeline bakabilirsiniz.

Fiyatlar uçtuğu için aklıma gelen başka bir model yok.
180 TL'ye Harpoon RGB Pro alacağım. Teşekkürler.
Steel Series Rival 3 satın almış bulunmaktayım. Yardım eden herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı