Hikayeli oyunlarda iş görür, grafikleri yükselterek darboğaz yaşanmaz ama Online oyunlarda yaşanabilir. 4 çekirdekli olmasıda online oyunlar için handikap.Soru başlıkla aynı. 16 GB RAM GTX 1660 Ti i3 9. nesil.
steelrising oyunu hocamHikayeli oyunlarda iş görür, grafikleri yükselterek darboğaz yaşanmaz ama Online oyunlarda yaşanabilir. 4 çekirdekli olmasıda online oyunlar için handikap.
Kusuruma bakmayın hocam. Ekran kartı modeli filan sandım oyun ismini.steelrising oyunu hocam
Hikayeli oyunlarda iş görür, grafikleri yükselterek darboğaz yaşanmaz ama Online oyunlarda yaşanabilir. 4 çekirdekli olmasıda online oyunlar için hand
Kusuruma bakmayın hocam. Ekran kartı modeli filan sandım oyun ismini.
Orta ayarlarda FSR ile ideal bir oyun deneyimi çıkıyor. Oynanabilir gayet:
İşlemci modeli farkından ötürü hafif FPS farkı oluşur.
Steam için öyle birşey belirtmemişler. Büyük ihtimalle 4K Ultra filandır veya yanlış girilmiştir. İyi oyunlar dilerim.sağolun hocam korkmuştum çünkü rtx 3090 falan yazıyordu epicde iyi oldu
sağolun hocamSteam için öyle birşey belirtmemişler. Büyük ihtimalle 4K Ultra filandır veya yanlış girilmiştir. İyi oyunlar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.