Çözüldü SteelSeries 300s scroll tuşu nasıl değiştirilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Narzhull

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.
SteelSeries 300s farem var. Çok sevdiğim için değiştirmek istemiyorum açıkçası. Orta tuş scrollu bozuldu. Kendi kendine aşağı yukarı yapıyor kullanmaya çalıştığımda. Oradaki Switch'i değiştirmek istiyorum. Hangi parçayı almam gerek, yardımcı olabilecek kimse var mı?

Çözüm
Anladım hocam peki bu durum için ne yapabilirim?

Garanti yoksa madfix customs denen yere gönderebilirsin, orası güzel yapıyor.

muhtemelen yedek parçası satılmıyordur, ya garantiye göndericeksin yada içini açıp kontrol ediceksin, o scroll tuşunun çalışma mantığı bakır tel'in sürtünmesi üzerine, belki paslanmıştır.

Merhaba.
SteelSeries 300s farem var. Çok sevdiğim için değiştirmek istemiyorum açıkçası. Orta tuş scrollu bozuldu. Kendi kendine aşağı yukarı yapıyor kullanmaya çalıştığımda. Oradaki Switch'i değiştirmek istiyorum. Hangi parçayı almam gerek, yardımcı olabilecek kimse var mı?

Direkt Scroll yukarı aşağı kendi kendine gidiyorsa Encoder bozulmuş demektir, Switch’in oradaki işlevi tıklamanızı algılamak, dönmesini değil.
Encoder değişmeniz lazım ama o da entegre diye biliyorum.

muhtemelen yedek parçası satılmıyordur, ya garantiye göndericeksin yada içini açıp kontrol ediceksin, o scroll tuşunun çalışma mantığı bakır tel'in sürtünmesi üzerine, belki paslanmıştır.
Anladım hocam peki bu durum için ne yapabilirim ?

Direkt Scroll yukarı aşağı kendi kendine gidiyorsa Encoder bozulmuş demektir, Switch’in oradaki işlevi tıklamanızı algılamak, dönmesini değil.
Encoder değişmeniz şazım ama o da entegre diye biliyorum.
Anladım. Teşekkür ederim. Bu durum için bir şey yapabilir miyim

Anladım hocam peki bu durum için ne yapabilirim?

Garanti yoksa madfix customs denen yere gönderebilirsin, orası güzel yapıyor.

Çözüm
Anladım hocam peki bu durum için ne yapabilirim ?

Anladım. Teşekkür ederim. Bu durum için bir şey yapabilir miyim
Maalesef. Mouse'un PCB'sine entegre olan Encoder evde öyle değiştirilemez. Belki lehimleme falan diyeceğim ama değeceğini sanmıyorum.

Maalesef. Farenin PCB'sine entegre olan Encoder evde öyle değiştirilemez. Belki lehimleme falan diyeceğim ama değeceğini sanmıyorum.

Lehimle değiştirilebilir. Dünyada sanırım hot swap Encoder'e sahip mouse yok.

@Narzhull Encoder tavsiye konusu acabilirsin, benim bilgim yok hangisi iyidir vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı