Raistlin Megapat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 34 4 Ağustos 2017 #1 Hayatımda ilk kez mekanik klavye alacağım, sizce bu ürün hala işlevsel midir? Bütcem az.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.945 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #2 Raistlin dedi: Hayatımda ilk kez mekanik klavye alacağım, sizce bu ürün hala işlevsel midir? Bütcem az. Genişletmek için tıkla... Benzer fiyata mousepad hediyeli ve beyaz ledli Cooler Master trigger Z alabilirsiniz, hem Türkçe. Cooler Master Storm Trigger Z Mekanik Beyaz Led Türkçe Klavye-Cherry Mx Brown
Raistlin dedi: Hayatımda ilk kez mekanik klavye alacağım, sizce bu ürün hala işlevsel midir? Bütcem az. Genişletmek için tıkla... Benzer fiyata mousepad hediyeli ve beyaz ledli Cooler Master trigger Z alabilirsiniz, hem Türkçe. Cooler Master Storm Trigger Z Mekanik Beyaz Led Türkçe Klavye-Cherry Mx Brown
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 4 Ağustos 2017 #3 Önce şu makaleyi okuyup size uygun anahtar tipini söyleyin:Mekanik Klavye Nedir? Sonra da bütçenizi söyleyin öneri yapalım.
Önce şu makaleyi okuyup size uygun anahtar tipini söyleyin:Mekanik Klavye Nedir? Sonra da bütçenizi söyleyin öneri yapalım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Ağustos 2017 #4 Bütçe artırıp Logitech G610 öneririm.
Raistlin Megapat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 34 17 Ağustos 2017 #5 Sylveon dedi: Bütçe artırıp Logitech G610 öneririm. Genişletmek için tıkla... hocam önerin için teşekkürler g410 aldım gayet seri hoşuma gitti, ayrıca razer kadar hoş değil sesi gittim mağazada baktım ama çok seri tepki veriyor oyunlarda ayrıca ışıklarıda hoşuma gitti ev pavyon gibi oldu Son düzenleme: 17 Ağustos 2017
Sylveon dedi: Bütçe artırıp Logitech G610 öneririm. Genişletmek için tıkla... hocam önerin için teşekkürler g410 aldım gayet seri hoşuma gitti, ayrıca razer kadar hoş değil sesi gittim mağazada baktım ama çok seri tepki veriyor oyunlarda ayrıca ışıklarıda hoşuma gitti ev pavyon gibi oldu
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 17 Ağustos 2017 #6 Keşke almasaydınız. Logitech G410 mekanik hissini vermiyor ve switchleri kırılıyor. Hayırlı olsun.
Raistlin Megapat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 34 17 Ağustos 2017 #7 Sylveon dedi: Keşke almasaydınız. Logitech G410 mekanik hissini vermiyor ve switchleri kırılıyor. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... inş dediğin gibi olmaz teşekkürler .
Sylveon dedi: Keşke almasaydınız. Logitech G410 mekanik hissini vermiyor ve switchleri kırılıyor. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... inş dediğin gibi olmaz teşekkürler .
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.907 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 18 Ağustos 2017 #8 Logitech klavye kullanan çok profesyonel oyuncu var merak etme. Zaten 70 milyon tıklama ömrü ile garanti veriyorlar. Bir sıkıntı olursa garanti üzmez.
Logitech klavye kullanan çok profesyonel oyuncu var merak etme. Zaten 70 milyon tıklama ömrü ile garanti veriyorlar. Bir sıkıntı olursa garanti üzmez.