SteelSeries 7P+ alınır mı?

MEnes54

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar SteelSeries 7p+ Wireless kulaklık piyasası 5 - 5.5k Amazon'da 4K ya var bir sıkıntı çıkar mı? Replika falan olabilir mi? Sorum bu bir başka Wireless kulaklık öneriniz varsa söyleyebilirsiniz Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz sevdasından vazgeç Nova Pro al. Bu kulaklık 8 bin liranın üzerindeydi, fiyati bayağı düşmüş. Piyasadaki en iyi oyuncu kulaklığı, yanında gelen DAC unitesiyle müzik ve filmler de çok keyifli oluyor.

Kablosuz sevdasından vazgeç Nova Pro al. Bu kulaklık 8 bin liranın üzerindeydi, fiyati bayağı düşmüş. Piyasadaki en iyi oyuncu kulaklığı, yanında gelen DAC unitesiyle müzik ve filmler de çok keyifli oluyor.

Kanka şu an zaten kablolu kullanıyorum sıktı biraz kablosuz istiyorum daha rahat.

Dostum sen en kötü kulaklığı kullanıyorsun da o yüzden sıkılmışsın. Bak PC başında iyi bir kulaklığın olsun, öyle uzanacağım kalkıp gezeceğim dediğin yerde basit bir kablosuz kulaklık alırsın işini görür. Alabileceğin en iyi kulaklıgi almak varken sırf kablosuz diye gidip o kulaklığı almanı tavsiye etmem. Bende zamanında Game Power'dan Nova Pro'ya geçmiştim, ses deneyimini o kadar çok sevdimki ses cihazlarina olan ilgim katlanarak arttı. Gidip G6 ses kartı ve dt 770 Pro 250 ohm kulaklık aldım. Yani diyeceğim o ki bu kulaklık sana ses deneyimi olarak farklı bir kapı acıyor.

Bu kulaklıklarıda öneren var bu kulaklıklarla seninkinin arasında çok büyük ses kalitesi farkı varmı?
Benim istediğim ses kalitesi iyi olsun ve rahat olsun istiyorum özellikle o logitech kulaklık aşırı rahat diyolar öyle ses kalitesi çok mükemmel olmasına çok gerek yok bi oyun oynuyorum bide dizi film izliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı