Fyuhh
Hectopat
Son zamanlarda SteelSeries 7X+ kulaklığını formlarda görüyorum. Fiyatı nedense ucuz geldi. Öğrendiklerime göre 7 ya da 7+dan farkı yokmuş diye anladım.
Kulaklık hakkında bilgisi olan var mı? Olan var ise detaylıca anlatabilirse çok sevinirim alma ihtimalim var.
Bir yandan da kulaklık arayışı içindeyim maksimum bütçe 2200TL üstüne mantıklı bir açıklama gelirse çıkabilirim.
CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum ses kasmak için iyi olmalı.
Mikrofonu benim için önemli, derslere Online giriyorum ve derslerdeki mikrofonu aktif olarak ben kullanıyorum. Arkadaki sesleri almaması iyi olur.
Sistemim: Ryzen 5 1600, ASUS A320M-R, 16 GB RAM, ASUS RX570 4 GB (Full AMD )
www.trendyol.com
Kulaklık hakkında bilgisi olan var mı? Olan var ise detaylıca anlatabilirse çok sevinirim alma ihtimalim var.
Bir yandan da kulaklık arayışı içindeyim maksimum bütçe 2200TL üstüne mantıklı bir açıklama gelirse çıkabilirim.
CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum ses kasmak için iyi olmalı.
Mikrofonu benim için önemli, derslere Online giriyorum ve derslerdeki mikrofonu aktif olarak ben kullanıyorum. Arkadaki sesleri almaması iyi olur.
Sistemim: Ryzen 5 1600, ASUS A320M-R, 16 GB RAM, ASUS RX570 4 GB (Full AMD )

SteelSeries Arctis 7x+ Plus Wireless Kablosuz Xbox Ve Pc Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis 7x+ Plus Wireless Kablosuz Xbox Ve Pc Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: