SteelSeries 7X+alınır mı?

Fyuhh

Hectopat
Son zamanlarda SteelSeries 7X+ kulaklığını formlarda görüyorum. Fiyatı nedense ucuz geldi. Öğrendiklerime göre 7 ya da 7+dan farkı yokmuş diye anladım.

Kulaklık hakkında bilgisi olan var mı? Olan var ise detaylıca anlatabilirse çok sevinirim alma ihtimalim var.

Bir yandan da kulaklık arayışı içindeyim maksimum bütçe 2200TL üstüne mantıklı bir açıklama gelirse çıkabilirim.

CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum ses kasmak için iyi olmalı.

Mikrofonu benim için önemli, derslere Online giriyorum ve derslerdeki mikrofonu aktif olarak ben kullanıyorum. Arkadaki sesleri almaması iyi olur.

Sistemim: Ryzen 5 1600, ASUS A320M-R, 16 GB RAM, ASUS RX570 4 GB (Full AMD )

Son düzenleyen: Moderatör:
7+'ın Xbox yeşiline boyanmış versiyonu sadece. Bu fiyata iyi bir Wireless kulaklık. Alınır. Mikrofonu da kaliteli.

Buradan aşağıya inip mikrofon ses kaydını dinleyebilirsin.

Razer BlackShark V2 X aldım. Seskartım güçsüz olduğu için sesler çok boğuk ve mikrofonu dip sesliydi iade ettim ücret iadesini bekliyorum.

Bunu alsam aynı problemi yaşamam değil mi? Herhangi bir ekolayzır ayarı vs istemez direk tak çalıştır şeklinde?

Razer BlackShark V2 X aldım. Seskartım güçsüz olduğu için sesler çok boğuk ve mikrofonu dip sesliydi iade ettim ücret iadesini bekliyorum.

Bunu alsam aynı problemi yaşamam değil mi? Herhangi bir ekolayzır ayarı vs istemez direk tak çalıştır şeklinde?
Kendi ses kartı var, yaşamazsınız.

Anakartınız ne? Wireless kulaklıklar zaten kendini besliyor kendi ses kartı ile.

7+'ın Xbox yeşiline boyanmış versiyonu sadece. Bu fiyata iyi bir Wireless kulaklık. Alınır. Mikrofonu da kaliteli.

Buradan aşağıya inip mikrofon ses kaydını dinleyebilirsin.
Sadece yeşile boyanmasıyla aralarında 1600tl fark var bunun sebebi ne olabilir ki? her özelliği aynıysa

Herhangi bir ayar yapmam gerekir mi peki?

Genel olarak CS Valorant, Mikrofon içi gürültü engelleyici ayar vs?

Anakartınız ne? Wireless kulaklıklar zaten kendini besliyor kendi ses kartı ile.
konudada var ASUS PRİME A320M-R

sistemim düşük bir sistem ama işimi görüyor :)

Sadece yeşile boyanmasıyla aralarında 1600tl fark var bunun sebebi ne olabilir ki? her özelliği aynıysa
işte ilgimi çeken fiyat farkı devasa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı