SteelSeries Aerox 3 2022 Wireless alınır mı?

Elein

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, İtopya'da bir indirim var ve üstte yazdığım mouse 3000'den 2000 olmuş. Sizce alınır mı? Onun dışında farklı önerebileceğiniz fareler var mı? Örneğin benim arkadaşım Logitech G PRO X Superlight aldı ve bayağı beğendiğini söyledi. Sizce o paraya değer mi?

Merhaba, İtopya'da bir indirim var ve üstte yazdığım mouse 3000'den 2000 olmuş. Sizce alınır mı? Onun dışında farklı önerebileceğiniz fareler var mı? Örneğin benim arkadaşım Logitech G PRO X Superlight aldı ve bayağı beğendiğini söyledi. Sizce o paraya değer mi?
Alınmazz.

Gpx o paraya değmez maksimum edeceği 2000 TL o farenin. El boyutunuzu ve tutuş şeklinizi yazmadan öneri yapamayız.

m800 ultra,vgn dragofonly f1 serisi,

Fantech Helios II XD3V3 bide bu var.​

F1 Pro Max kalmış.Ninjutso sora falan nasıl onlara da çok bakıyordum eskiden.

M800 ultrayı ilk defa duyuyorum.Ama vgn dragonfly iyi gibi duruyor.

Fantech Helios dediğiniz nasıl ninjutso soraya göre?

Son düzenleme:
sora daha iyi.Tam bütçe yok mu?
Hocam şuanlık 2000 civarı var fakat almışken tam alayım diye 1-2 hafta bekleyeceğim.Tabi en iyisine de gerek yok 4000-5000 tl vermek istemiyorum yani bir mouse için o yüzden soruyorum f/p kısmında hangisi daha iyi diye çünkü biri 2700 biri 3600 elime aldığımda aaa evet bu özellik fark ettirdi demeyeceğim şeyler için gerek yok yani o kadar paraya.

Hocam şu anlık 2000 civarı var fakat almışken tam alayım diye 1-2 hafta bekleyeceğim. Tabii en iyisine de gerek yok 4000-5000 TL vermek istemiyorum yani bir mouse için o yüzden soruyorum F/P kısmında hangisi daha iyi diye çünkü biri 2700 biri 3600 elime aldığımda AAA evet bu özellik fark ettirdi demeyeceğim şeyler için gerek yok yani o kadar paraya.

Malzeme kalitesi hariç çok bir fark hissetmezsiniz. Ben olsam sora alırım veya Lamzu Atlantis serisinden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı