SteelSeries Aerox 3 alınır mı?

Bütçe
2500

sienaxrd

Decapat
Daha fazla  
6 yıldır kullandığım farem bozulduğu için yeni mouse arayışlarına başladım.

Kablosuz olması ve pilli olmaması ana kriterim olduğu ve hafif olmasını da istediğim için SteelSeries Aerox 3 modelinde karar kıldım.

Sizce alınır mı? Bir de Amazon üzerindeki 2021 modeli 2022 modelini aradım fakat bulamadım.

El tutuşum işaret ve orta parmaklarım dışında claw işaret ve orta parmağım biraz daha fingertip e benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 yıldır kullandığım farem bozulduğu için yeni mouse arayışlarına başladım.

Kablosuz olması ve pilli olmaması ana kriterim olduğu ve hafif olmasını da istediğim için SteelSeries Aerox 3 modelinde karar kıldım.

Sizce alınır mı? Bir de Amazon üzerindeki 2021 modeli 2022 modelini aradım fakat bulamadım.

El tutuşum işaret ve orta parmaklarım dışında claw işaret ve orta parmağım biraz daha fingertip e benziyor.
Bütçe nedir ? Aerox 3'ün scroll problemi var.

karşılaştırma için versus adlı bir siteye bakmıştım orada 89 diyordu başka ürünlerinde karşılaştırmasını yapıyordum oradan doğru bilgiler veriyordu o yüzden güvendim teşekkür ederim öneriniz için ayrıca
Versus'ta Gladius III Wireless var. Bu attığım çok daha farklı modeli. Daha yeni, sensörü farklı, dpi vs her şeyi farklı neredeyse. Aimpoint modelini araştırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı