SteelSeries Aerox 3 gıcırdama normal mi?

lVoLBieXl

Hectopat
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
1.243
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 2 Ocak gibi SteelSeries aerox 3 aldım. Kullanalı 1 hafta falan oldu ama farenin sol tıkında bir gıcırdama var çok olmasa da var. Tıklayınca ve oynayınca gıcırdıyor. Az da olsa sert basmaya korkuyorum. Sizce ileride gıcırdaması artar mı ve sorun çıkarır mı? Diğer mousemda gıcırdıyor diye buna geçtim bunda da durum böyle sizce ne yapmalıyım?
 
Bende de Rival 3 vardı ve ara sıra sağ ve sol tuşlardan gıcırtı yapıyordu. 1 yıl sonuna scroll tuşu da bozuldu ve garantiye gönderdim. Oradaki arkadaşlarda onarım mümkün değil, ücret iadesi dediler. Eğer sorun devam ederse steelseriesın kendi sitesinden ticket aç ve öyle işlem yap derim.
 
Bende de Rival 3 vardı ve ara sıra sağ ve sol tuşlardan gıcırtı yapıyordu. 1 yıl sonuna scroll tuşu da bozuldu ve garantiye gönderdim. Oradaki arkadaşlarda onarım mümkün değil, ücret iadesi dediler. Eğer sorun devam ederse SteelSeries'ın kendi sitesinden ticket aç ve öyle işlem yap derim.

Hocam bazı kişilerde 1-2 hafta sonra gıcırdama geçmiş. Bende deneyeceğim olmasa değişim talep edeceğim çünkü ürün yeni daha 2 haftalık bence değişim kabul ederler bence siz de değişim isteyin.
 
Hocam bazı kişilerde 1-2 hafta sonra gıcırdama geçmiş. Bende deneyeceğim olmasa değişim talep edeceğim çünkü ürün yeni daha 2 haftalık bence değişim kabul ederler bence siz de değişim isteyin.
Hocam gıcırtı geçiyor ancak bir süre sonra tekrarlayabiliyor. Onarım istemediğimi ve değişim talep ettiğimi yazdım ancak hem tamir edilemiyor hem de ürün stokta yok diyerek geri gönderdiler. Büyük ihtimal bimden aldım diye pek ilgilenmediler ya da bimin sattıkları arızalı.
 
Hocam son durum ne size bakarak alacağım fareyi.

Hocam onları dinleyerek 1-2 hafta daha deneyeceğim belki geçer diye. Ama siz bakabilirsiniz gene de benden başka sorun yaşayan gerçekten hiç kimse yok yani bir şeyiniz olmasın sizde yine araştırıp alın. Ben baktım bayağı benden başka bu sorunu yaşayan yok olanda başka mouse ta yaşamış yani tamamen şanssızlığıma denk geldi.
 

Geri
Yukarı