SteelSeries Aerox 3 vs yındıao Ajazz AJ199 vs Darmoshark M3

Bütçe
1500

AdigeBey

Kilopat
Merhaba,
Yeni bir mouse almak istiyorum ve kablosuz tercih ediyorum. Daha önce SteelSeries Rival 110 ve Razer Viper Mini kullandım. Fare tutuşum claw grip. Aşağıdaki farelerin arasında kaldım. Kullanan veyahut fikir sahibi olan arkadaşlar değerlendirebilir mi? Bütçe 1500₺.

1. SteelSeries Aerox 3 Wireless (1230₺)

2. Ajazz AJ199 (vergi dahil 1420₺ civarı)

3. Darmoshark M3 Wireless (1500₺)

Merhaba,
Yeni bir mouse almak istiyorum ve kablosuz tercih ediyorum. Daha önce SteelSeries Rival 110 ve Razer Viper Mini kullandım. Fare tutuşum claw grip. Aşağıdaki farelerin arasında kaldım. Kullanan veyahut fikir sahibi olan arkadaşlar değerlendirebilir mi? Bütçe 1500₺.

1. SteelSeries Aerox 3 Wireless (1230₺)

2. Ajazz AJ199 (vergi dahil 1420₺ civarı)

3. Darmoshark M3 Wireless (1500₺)
Darmoshark M3

Steel Series Aerox 3 donanım olarak aralarından en iyisi, yine de tercih yapmak size kalmış. Aman aman büyük bir fark yok.

Sağ olun hocam.

M3 içlerinden en iyisi ama alabiliyorsan kendini zorla m3-s al derim 200TL fark var ve hem yapı kalitesi hem de 2K olması ile daha iyi.

Sağ olun hocam. Yapı kalitesi skatezler içinse o farkı verebilirim fakat düz kaplama kalitesi vs ise M3 versiyonu da işimi görür. 2KHz ve 1KHz arasında çok fark olur mu? Açıkçası bütçe sınırımı 1500₺'de tutuyordum fakat fark yaratacak etkisi varsa 1700₺'ye de çıkabilirim.

Ben de benzer bir kararsızlıktaydım. 989 liraya DeathAdder V2 X HyperSpeed aldım.

Pilli bakmıyorum hocam yine de teşekkürler.

SteelSeries Aerox 3 donanım olarak aralarından en iyisi, yine de tercih yapmak size kalmış. Aman aman büyük bir fark yok.

Optik olarak M3 daha iyi diye biliyorum. Switch'leri ile alakalı kıyas bulamadım. Kendi sitelerinde M3 GM 8.0 Black Mamba, Aerox 3 altın mikro IP54 kullandığı yazıyor. Kaplama kalitesi orta seviye olması benim için yeterli ama skatez farkı varsa iyi olanı değerlendirebilirim.

Genel olarak M3'ün Aerox'tan daha iyi olduğunu olduğunu düşünüyorum fakat M3'ün iade politikası ve Aerox'un fiyat farkı beni ikilemde bıraktı. Yine de tercihimi M3'ten yana kullanacağım gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı