@MisafirTerliği34 tabii ki. 2-3 gün kullandıktan sonra geri dönüş yaparım.
@MisafirTerliği34
Merhaba, ilk deneyimlerime göre memnun kaldım diyebilirim. Öncelikle cidden hafif bir mouse. Alışmak benim için biraz zaman aldı. Çünkü hem yeni bir mouse geçtiğiniz için yapısına hem de hafifliğine alışmak gerek. Daha önce bu denli hafif bir ürün kullanmadığım için süreç benim için biraz daha uzun sürmüş olabilir. Skatezler başarılı rahat bir şekilde kayıyor ancak Steelseries Qck Edge mousepadle kullandığım halde kılcal çizikler oluşmaya başladı bile. LOD sorunu yok, mouseu kaldırarak çekiyorsanız aiminizde kayma, titreme olmuyor. Yan tuşları en beğenmediğim kısım. Hem ince yapılmış hem de tuş yükseklikleri kasayla aynı seviyede. Yani tuşlara basarken tuşlar mouseun içine doğru gömülüyor ki hızlı FPS oyunlarında bu tuşları kullanıyorsanız rahatsız ediyor. Malzeme kalitesi iyi. Sağlam ancak ağırlıktan tasarruf etmek için sağ ve sol kısımlara padler konulmamış. Açıkçası olsa çok daha iyi olurdu. Elimin altında premium bir his olsun istiyorsanız öyle bir hissiyat vermiyor. Eski mouseum ASUS ROG PUGİO 2'ydi ayrıca RAZER ve Logitech gibi markalarda kullandım ve konfor olarak hepsi çok daha üst düzeydi. Bu tarz bir ürünü ilk defa kullanıyorum o nedenle belki tüm hafif mouselar böyledir, bilemiyorum. Yazılımı kullanışlı ve basit. Gerekli tüm ayarlamaları sorunsuz ve basit şekilde yapabiliyorsunuz. En son 3 gün önce şarja taktım ve yoğun kullanım sonucu şarjı sadece tek çubuk düştü. RGB'ler sizin için önemliyse kesinlikle başarılı. Normalde FPS oyunlarında eli terleyen biriyim, delikli yapısı sayesinde eliniz hava aldığı için terleme minimum düzeyde oluyor. Sonuç olarak 598 lira gibi bir fiyat için kesinlikle başarılı ancak 1000-1200 lira gibi bir fiyatı bence hak etmiyor. Eğer 1000-1200 lira gibi bir ödeme yapsaydım yan tuşları için bile kesinlikle iade ederdim.