SteelSeries Aerox3 vs HyperX PulseFire Haste

Takeda

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 6 yıldır aynı fareyi kullanmaktayım. Yeni moda hafif oyuncu fareleri fazlasıyla dikkatimi çekiyor. Başlıkta bahsettiğim iki model arasında kaldım. Fiyat farkları çok olmasa da Aerox 3 sadece tasarım olarak daha çok dikkatimi çekiyor ve teknik özelliklerindeki farkları tam olarak anlamıyorum. Aldığım ürünü uzun zaman kullanacağım. Bu 2 ürün arasından hangisini almalıyım?
HyperX Pulsefire Haste
SteelSeries Aerox 3
Özellik karşılaştırması (Sağdaki HyperX, soldaki SteelSeries):

techspecs.png

Ya da daha uygun fiyatlı olan GamePower Sendo'yu mu almalıyım?

Not: Sadece bahsettiğim ürünler arasından yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 6 yıldır aynı fareyi kullanmaktayım. Yeni moda hafif oyuncu fareleri fazlasıyla dikkatimi çekiyor. Başlıkta bahsettiğim iki model arasında kaldım. Fiyat farkları çok olmasa da aerox 3 sadece tasarım olarak daha çok dikkatimi çekiyor ve teknik özelliklerindeki farkları tam olarak anlamıyorum. Aldığım ürünü uzun zaman kullanacağım. Bu 2 ürün arasından hangisini almalıyım?
HyperX Pulsefire Haste
SteelSeries Aerox 3
Özellik karşılaştırması (sağdaki HyperX, soldaki SteelSeries):

Eki Görüntüle 1002550

Bence HyperX PulseFire Haste'yi tercih edebilirsiniz.

Yaklaşık 6 yıldır aynı fareyi kullanmaktayım. Yeni moda hafif oyuncu fareleri fazlasıyla dikkatimi çekiyor. Başlıkta bahsettiğim iki model arasında kaldım. Fiyat farkları çok olmasa da Aerox 3 sadece tasarım olarak daha çok dikkatimi çekiyor ve teknik özelliklerindeki farkları tam olarak anlamıyorum. Aldığım ürünü uzun zaman kullanacağım. Bu 2 ürün arasından hangisini almalıyım?
HyperX Pulsefire Haste
SteelSeries Aerox 3
Özellik karşılaştırması (Sağdaki HyperX, soldaki SteelSeries):

Eki Görüntüle 1002550

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
İki fare de claw ve fingertip grip tasarıma sahip. İki fare de hemen hemen aynı en, boy, uzunluk ve ağırlığa sahip. Bu yüzden kararsızım.

Steelseries Aerox'un skatezlerinin sorunlu olduğunu gördüm. Haste hakkında bir bilgim yok.
Ben alacak olsam Xtrfy m42-m4 veya Glorious Model O veya D yada Coolermaster 710 veya 711 önerirdim.

Tam emin olmamakla birlikte IPS değerinin yüksek olmasının daha iyi olduğunu duymuştum.(emin olmadığımı tekrardan belirteyim.) Eğer bu şekilde ise HyperX olan ürünü tercih etmeniz daha mantıklı olur.

Steelseries Aerox'un skatezlerinin sorunlu olduğunu gördüm. Haste hakkında bir bilgim yok.
Ben alacak olsam Xtrfy m42-m4 veya Glorious Model O veya D yada Coolermaster 710 veya 711 önerirdim.
GamePower Sendo hakkında bir bilginiz var mı? Varsa, paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı