Steelseries Apex 150 Türkçe karakterler var mı?

Kutu açılımı videolara bakıyorum da, Türkçe karakterler yok. Açıklama aldatmaca gibi. Ama 1. linkteki sitede 2. yoruma bakın, dikkatinizi ne çekecek?

Fotoğrafa aldanma, Türkçe tuş dizilime sahip klavye gönderiyorlar eğer Türkçe Q yazıyorsa açıklamada. Daha önce klavye alışverişim oldu İtopya'dan.

Türkçe yollamıyorlar. Ben alırken Türkçe yazıyordu lakin İngilizce geldi.

Fotoğrafa aldanma, Türkçe tuş dizilime sahip klavye gönderiyorlar eğer Türkçe Q yazıyorsa açıklamada. Daha önce klavye alışverişim oldu İtopya'dan.
Bi youtube da aratsana hiç TR karakterli klavye göremezsin. Benim için karakterler önemli, SS fare kullandığım için ikisini bir yazılımla kontrol etmek için marka takıntım var şimdilik.
Türkçe yollamıyorlar. Ben alırken Türkçe yazıyordu lakin İngilizce geldi.
Beklediğim cevap burada. Teşekkür ederim.

Klavyelerde İngilizce tuş dizilime sahip klavyelerin fotoğrafı konulup Türkçe Q yazılıyor genelde. Türkçe Q klavye gönderiliyor.

Şöyle izah edeyim. Bence Steel Series Apex 150 modellerinde Türkçe karakterler yok. Üretilmemiş. Aksini ispatlayan varsa buyursun. Sitelere güvenip güvenmeme sorunu değil mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…