Steelseries Apex 150 Türkçe karakterler var mı?

Şöyle izah edeyim. Bence Steel Series Apex 150 modellerinde Türkçe karakterler yok. Üretilmemiş. Aksini ispatlayan varsa buyursun. Sitelere güvenip güvenmeme sorunu değil mesele.
Klavye Türkçe değildir ama kutu içeriğine Türkçe karakterli tuşlar koymuşlardır sizde yanında gelen aparat ile tuşları değiştirirsiniz benim demek istediğim itopya nın açıklamada başka bilgi yazıp size yanlış ürün göndermez siz en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp ayrıntılı bilgi alın içiniz rahat etsin.

Apex 150 çok iyi bir klavye değil hele fiyatına göre ama açıklama da yazanı gönderirler büyük ihtimalle. Resimler temsilidir zaten.

Klavye Türkçe değildir ama kutu içeriğine Türkçe karakterli tuşlar koymuşlardır sizde yanında gelen aparat ile tuşları değiştirirsiniz benim demek istediğim itopya nın açıklamada başka bilgi yazıp size yanlış ürün göndermez siz en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp ayrıntılı bilgi alın içiniz rahat etsin.
İtopya yı aradım, tatildeler herhalde. Ben de Trendyol daki QP Bilişim numarasını bulup aradım şimdi. Güzel kendinden emin bir şekilde "Türkçe karakterler klavyede mevcut" dediler. Ben de şimdi sipariş vereceğim. 299 TL fiyatı az değil. Sağlık olsun.
Apex 150 çok iyi bir klavye değil hele fiyatına göre ama açıklama da yazanı gönderirler büyük ihtimalle. Resimler temsilidir zaten.
50-100 lira öneli değil mouse ile aynı programı kullanmak için benim derdim. Neyse bir kaç gün sonra burada olan biteni paylaşırım. Kalın sağlıcakla...
Steelseries Apex 150 geldi. İlk yazımı burada yazıyorum. Ürün Türkçe karakterli bu bilgiyi paylaşayım dedim. Trendyol'dan 300 TL'ye yüksek bir fiyata aldım.
Aşağıya görselleri bırakıyorum. İyi forumlar.

IMG_20190427_192131.jpg
IMG_20190427_191811.jpg

Bu da kutudaki ürün kodları vs...

IMG_20190427_194849.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı