Bu klavyeyi çok beğendim ama 2K verilir mi bilmiyorum. İyi bir benzerini kullanan varsa öneri alacağım. Mekanik klavyeleri sevemiyorum, W-A-S-D ile oynarken şakır şukur ses geliyor ve sivri veya sert hissediyorum. Souls-like'ı bile klavye fareyle oynayan insanım bossla kapışırken Space tuşundan gelendan dun seslere son vermek istiyorum.
Bu klavyeyi çok beğendim ama 2K verilir mi bilmiyorum. İyi bir benzerini kullanan varsa öneri alacağım. Mekanik klavyeleri sevemiyorum, W-A-S-D ile oynarken şakır şukur ses geliyor ve sivri veya sert hissediyorum. Souls-like'ı bile klavye fareyle oynayan insanım bossla kapışırken Space tuşundan gelendan dun seslere son vermek istiyorum.
Apex 3 TKL için beğenmediğim bir şey olmadı. Mekaniklerin seslerini ve sertliğini beğenmedim hocalarım. Bulamazsam 3 taksitle Steelseries'i almayı düşünürüm öyle diyorsanız.
Apex 3 TKL için beğenmediğim bir şey olmadı. Mekaniklerin seslerini ve sertliğini beğenmedim hocalarım. Bulamazsam 3 taksitle SteelSeries'i almayı düşünürüm öyle diyorsanız.
Membran klavye olarak evet mekanik istiyorsanda sarı siteden Aula F75 veya Ajazz AK680 Max alabilirsin onun dışında benim almayı düşündüğüm aigo A87 var inceleme videosu fazla olmasa bile güzele benziyor.