SteelSeries Apex 3 TKL benzeri klavye önerisi

Sinister Sister

Centipat
Daha fazla  
Bu klavyeyi çok beğendim ama 2K verilir mi bilmiyorum. İyi bir benzerini kullanan varsa öneri alacağım. Mekanik klavyeleri sevemiyorum, W-A-S-D ile oynarken şakır şukur ses geliyor ve sivri veya sert hissediyorum. Souls-like'ı bile klavye fareyle oynayan insanım bossla kapışırken Space tuşundan gelendan dun seslere son vermek istiyorum.

Bütçe: 1.500 gibi.

Bu klavyeyi çok beğendim ama 2K verilir mi bilmiyorum. İyi bir benzerini kullanan varsa öneri alacağım. Mekanik klavyeleri sevemiyorum, W-A-S-D ile oynarken şakır şukur ses geliyor ve sivri veya sert hissediyorum. Souls-like'ı bile klavye fareyle oynayan insanım bossla kapışırken Space tuşundan gelendan dun seslere son vermek istiyorum.

Bütçe: 1.500 gibi.
Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum, genel olarak ses seviyesi orta düzeyde, tabii bu tuşlara ne kadar sert bastığınız ile ilgili.

Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum, genel olarak ses seviyesi orta düzeyde, tabii bu tuşlara ne kadar sert bastığınız ile ilgili.

Dediğin klavye güzel bir klavye aslında onun dışında Razer Ornata V3 TKL modeline bakabilirsin.

Apex 3 TKL için beğenmediğim bir şey olmadı. Mekaniklerin seslerini ve sertliğini beğenmedim hocalarım. Bulamazsam 3 taksitle Steelseries'i almayı düşünürüm öyle diyorsanız.

Apex 3 TKL için beğenmediğim bir şey olmadı. Mekaniklerin seslerini ve sertliğini beğenmedim hocalarım. Bulamazsam 3 taksitle SteelSeries'i almayı düşünürüm öyle diyorsanız.

Dediğim modelede bir bak istersen kendimce kullandım hissiyatı güzeldi YouTube'dan incelemelerine bakabilirsin.

Membran klavye olarak evet mekanik istiyorsanda sarı siteden Aula F75 veya Ajazz AK680 Max alabilirsin onun dışında benim almayı düşündüğüm aigo A87 var inceleme videosu fazla olmasa bile güzele benziyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı