SteelSeries Apex 3 vs mekanik klavye

SaL1K

Kilopat
Daha fazla  
SteelSeries Apex 3 fiyatı 46 $. Türkiye'de yaşamıyorum. Ben bu klavyeyi sizin parayla 160 TL'ye alıyorum Amazon üzerinden. Yani fiyatı hesaba katmayalım. Hani o paraya mekanik alınır gibi yorum yapılacağını tahmin ettiğim için yazdım. Mekanik klavye de alabilirim. Ama genel kullanılan Red Switch sesli bana göre. Bu mekanik sistem benim performansıma, oynanışıma etki etmeyecekse Apex 3 almak istiyorum. Sizin tavsiyyeniz nedir?

SteelSeries Apex 3 fiyatı 46 $. Türkiye'de yaşamıyorum. Ben bu klavyeyi sizin parayla 160 TL'ye alıyorum Amazon üzerinden. Yani fiyatı hesaba katmayalım. Hani o paraya mekanik alınır gibi yorum yapılacağını tahmin ettiğim için yazdım. Mekanik klavye de alabilirim. Ama genel kullanılan Red Switch sesli bana göre. Bu mekanik sistem benim performansıma, oynanışıma etki etmeyecekse Apex 3 almak istiyorum. Sizin tavsiyyeniz nedir?
46 dolara Apex 3 alabilsek keşke :( .
Apex 3 sizi üzmez.

Arkadaşlar asıl sorum şu. Apex 3 alırsam önümde Mekanik klavyeli birisi olursa ayni anda aynı tuş basılırsa bana göre avantajı olur mu ?
Yani oynanışa etkisi yoksa mekanik istemiyorum açıkcası
Sessizlik ön plandaysa alabilirsiniz Apex 3 alırsanız mekanik klavye almadım diye üzülmezsiniz.

Hocam bunu alırsam Mekanikle kıyasda eksisi olur mu hani bastiğım an tepki alır mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı