Lycexia Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #1 Klavyede resimde göründüğü şekilde bir kırık oldu garantisi de yok buna yapılabilecek bir şey var mıdır? Teşekkürler. Dosya Ekleri IMG-20230925-WA0029.jpg 95,1 KB · Görüntüleme: 94
Klavyede resimde göründüğü şekilde bir kırık oldu garantisi de yok buna yapılabilecek bir şey var mıdır? Teşekkürler.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 25 Eylül 2023 #2 Hocam onu kırmayı nasıl becerdiniz yahu? Klavye hotswappable ise kullanmadığınız Switch'i çıkarıp oraya takın.
Hocam onu kırmayı nasıl becerdiniz yahu? Klavye hotswappable ise kullanmadığınız Switch'i çıkarıp oraya takın.
Lycexia Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #3 510095 dedi: Hocam onu kırmayı nasıl becerdiniz yahu? Klavye hotswappable ise kullanmadığınız Switch'i çıkarıp oraya takın. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında ben kırmadım bir site üzerinden 2. el satış yaptım sattığım kişi kırıp böyle geri gönderdi site de iadeyi kabul etti. 510095 dedi: Hocam onu kırmayı nasıl becerdiniz yahu? Klavye hotswappable ise kullanmadığınız Switch'i çıkarıp oraya takın. Genişletmek için tıkla... Hocam Switch'ler lehimli sanırım tak çıkar şeklinde değil ne yapmamı tavsiye edersiniz. Son düzenleme: 26 Eylül 2023
510095 dedi: Hocam onu kırmayı nasıl becerdiniz yahu? Klavye hotswappable ise kullanmadığınız Switch'i çıkarıp oraya takın. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında ben kırmadım bir site üzerinden 2. el satış yaptım sattığım kişi kırıp böyle geri gönderdi site de iadeyi kabul etti. 510095 dedi: Hocam onu kırmayı nasıl becerdiniz yahu? Klavye hotswappable ise kullanmadığınız Switch'i çıkarıp oraya takın. Genişletmek için tıkla... Hocam Switch'ler lehimli sanırım tak çıkar şeklinde değil ne yapmamı tavsiye edersiniz.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 26 Eylül 2023 #4 Lycexia dedi: Hocam aslında ben kırmadım bir site üzerinden 2. el satış yaptım sattığım kişi kırıp böyle geri gönderdi site de iadeyi kabul etti. Hocam Switch'ler lehimli sanırım tak çıkar şeklinde değil ne yapmamı tavsiye edersiniz. Genişletmek için tıkla... Lehimliyse yapacak bir şey yok maalesef. Lehim yapabilirim derseniz yapın ama zor.
Lycexia dedi: Hocam aslında ben kırmadım bir site üzerinden 2. el satış yaptım sattığım kişi kırıp böyle geri gönderdi site de iadeyi kabul etti. Hocam Switch'ler lehimli sanırım tak çıkar şeklinde değil ne yapmamı tavsiye edersiniz. Genişletmek için tıkla... Lehimliyse yapacak bir şey yok maalesef. Lehim yapabilirim derseniz yapın ama zor.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 26 Eylül 2023 #5 Bence karışmayın keycapı çıkarın öyle kullanın. Hem neticede çok kullanılan bir tuş değil konsol tuşu.
Bence karışmayın keycapı çıkarın öyle kullanın. Hem neticede çok kullanılan bir tuş değil konsol tuşu.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 10 26 Eylül 2023 #6 Klavyeyi söküp aynı switch'den alıp lehimlemeniz dışında başka bir yolu yok.