Steelseries Apex M800 Alınır mı?

Güldüm, sadece Romer G'ler mi kırılıyor ? Reddit'te Cherry MX Red switch'lerinin kırıldığına dair onlarca başlık açılmış durumda. Bu senin marka fanlığından kaynaklanan bir konu. Ben CM seviyorum bunu önerdim dersen anlardım'da, sen sadece burada sadece 1 markanın switchleri kırılabilirmiş gibi göstermişsin.
Onlar keycap yani tuş değil, önce bunu belirtiyim. Fakat Romer G'de direkt tuş kırılıyor. Ayrıca marka falan sevdiğim yok. CM aynı fiyatta daha kaliteli.

Onlar keycap yani tuş değil, önce bunu belirtiyim. Fakat Romer G'de direkt tuş kırılıyor. Ayrıca marka falan sevdiğim yok. CM aynı fiyatta daha kaliteli.
Dostum keycap'dan değil switch'den bahsediyorum. Ben fikrimi söyledim açıkcası Logitech kullanmış biri olarak Romer G switchler gayet kaliteli ve sorun çıkaracak bir ürün değil. O senin şanssızlığın konuyu uzatmayacağım. Önerim Logitech G810 Orion Spectrum.

Son düzenleme:
Romer-G anahtarlar hissiyat olarak başarısız. Gidin bakın forumlara diyorsunuz ya, sizde gidin bakın forumlara. Her yerde hissiyatlarının kötü olduğu söyleniyor. Keza mekanik klavyenin en önemli olaylarından biridir hissiyat. Ayrıca G810 ve G610 modelinde uzun kullanımda tuşların üzerinde ki yazılar siliniyor. Kısacası, MasterKeys Pro L RGB daha iyi bir modeldir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı