Steelseries Apex M800 mi, Razer black Razer Blackwidow X ?

sessiz oyniyacaksan m800 ama sesi seviyosan ve ağırlığı blackwidow x blackwidow x razerin en sağlam klavyesidir bana göre blackwidow x ışığı özellikle çok güzel ama bana kalsa logitech g910 amazonda 129 dolar 30 dolar gümrük ücreti var maksimum 500 tlye gelir

sessiz oyniyacaksan m800 ama sesi seviyosan ve ağırlığı blackwidow x blackwidow x razerin en sağlam klavyesidir bana göre blackwidow x ışığı özellikle çok güzel ama bana kalsa logitech g910 amazonda 129 dolar 30 dolar gümrük ücreti var maksimum 500 tlye gelir
g910 u bend eço ksevdim ama tuş hisiyatı hiç mekank bi değil sesi kötü geldi m800 en azından sessiz

1 yıl önce apex 350 klavyesini kullanıyordum şuan g710+ kullanıyorum ve tecrübe ettiğim kadarıyla önemli olan basış hissi. Ben sırf tasarımı güzel diye almıştım apwx 350 yi. Şuan çok pişmanım alıcağın klavyenin geri bildiriminin hızlı ve basışının yumuşak olmasına bak bide sırf rgb var diye çok para verme. Benim sana tavsiyem g610 veya efsanelerden g710+ klavyelerini denemen. Kimi ürünleri duyu organlarını kullanarak kullandığın için tecrübelerin çok faydası oluyor. (Monitör, kulaklık ve klavye v.b)

Bence apex m800 al. Bende ikisi arasında kaldım ve bunu seçtim. Nedeni ise low profile bir klavye olması. Yani tuşlar alçak. Ama bu apex 350 gibi deil. Bu mekanik. Apex 350 mekanik değil. Hrmde klavye Dünya'nın en hızlı klavyesi ödülünü almış bir klavye. 2 adet işlemci var içinde. Bu sayede anında 256 tuşa kadar basma izni veriyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı