Sonra bir bakarım. Öneriniz için teşekkürler.Ubuntu (LTS olan) başlangıç için en iyisi.
Sonra bir bakarım. Öneriniz için teşekkürler.Ubuntu (LTS olan) başlangıç için en iyisi.
İkisini de çok rahat kullanırsın.HP Victus 16 S0024NT(R5 7640HS, RTX 4060) laptopum var. Ubuntu çok duydum da Federa'yı hiç duymadım. Biraz bilgi verebilir misiniz?
Sonra bir bakarım. Öneriniz için teşekkürler.
Ubuntu'yu seçeceğim gibi. Topluluğun büyük olması herhangi sorunda daha seri çözümü bulunabilir.İkisini de çok rahat kullanırsın.
Fedora güncellik sunarken aynı zamanda stabiliteyi koruyan, masaüstü kullanımı odaklı bir GNU/Linux dağıtımıdır.
Ubuntu'nun kullanıcı sayısı daha fazla olduğu için soru sorduğunda daha hızlı cevap alabilirsin bu nedenle Linux'u Ubuntu ile öğrenip sonradan Fedora'ya geçebilirsin.
Benim laptopum var. Onda Windows 11 yüklü. Microsoft'un politikaları ve Windows 11 kötü olmasından dolayı Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Basit arayüzlü, kullanımı hemen çözebileceğim bir Linux dağıtımı önerebilir misiniz?
Başka farkları var mı?Hocam Ubuntu'nun iki sürümü var.
25.10 en gunceli ve 9 ay güncelleme alacak olan.
LTS en sorunsuz ve 9 yıl daha güncelleme alacak olan.
Başlangıç için iyi mi? Ubuntu mantıklı geldi bana.Ben Linux Mint dağıtımının Cinnamon sürümü ile başlamıştım. Önerim Linux Mint.
Başka farkları var mı?
Başka farkları var mı?
Başlangıç için iyi mi? Ubuntu mantıklı geldi bana.
Ubuntu LTS kuracağım gibi. Ama bunlar daha mı iyi Ubuntu'ya göre?Merhabalar,
Linux Mint kullanabilirsiniz, Xubuntu, Lubuntu tabi bunların LTS sürümleri varsa onları kullanın, olması lazım sitelerinde.
Ubuntu LTS kuracağım gibi. Ama bunlar daha mı iyi Ubuntu'ya göre?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.