SteelSeries Apex M800 Tuş Kırılması

gvgod

Megapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Arkadaşlar SteelSeries Apex M800 klavyemin sol ok tuşu kırılmış durumda. Ve bu ok tuşları da en az kullandığım tuşlardan normalde nasıl kırıldığını ben de anlamadım ama değiştirmek istiyorum. Bu mümkün müdür acaba?

Keycap kırıldı hocam switch değil. Çok teşekkürler. Yarına doğru support ile iletişime geçeceğim.

SteelSeries.com üzerinden iletişime geçtiğim support bana ürünü Danimarka'daki yerlerine kargolamamı istediler. Ürünü yollamadan keycapları alma şansım yok mu?

Aynı şekilde sorsaydın. Kırıldığını belirten resim/video ile inanabilirler. Zira Logitech böyle yapıyor. Dene istersen.

Kargo ücretinin çok fazla tuttuğunu belirtin, yardımcı oluyorlar.

Aynı şekilde sorsaydın. Kırıldığını belirten resim/video ile inanabilirler. Zira Logitech böyle yapıyor. Dene istersen.
Kargo ücretinin çok fazla tuttuğunu belirtin, yardımcı oluyorlar.
Türkiye üzerinden garanti sağlayan firma ile iletişime geçtiğimde beni tekrar aldığım yere yani Sinerji'ye yönlendiriyorlar. Onlar da garanti sağlayan firmaya yönlendiriyorlar. Daha önce başına gelen kişiler kolayca değiştirdiklerini söylemişlerdi fakat çıkmaz döngüye girdim. Bana kalırsa garantiyi sağlayan firmanın "Despec Bilişim" bana tuşları sağlaması gerekiyor. İşin peşini bırakmayacağım ve sonucunu buraya yazacağım.

Daha önce böyle problem yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olmasını rica ediyorum. Zira kafayı yiyeceğim.

Despec Bilgisayar ile kimse uğraşamaz, benim Rival 100 mouse'um bozulmuştu 20 iş günü gelemedi servisten mouse. Baya Steelseries ile iletişime geçtim onlar da bana promosyon kodu vermişlerdi 50 dolarlık sağolsunlar, aynı mouse'tan aldım üstüne de mousepad aldım kargo ücreti de ödemedim elime de 12 günde geldi, ayrıca kırılan mouse'uma değişim için yenisini verdiler

Hocam bana yazdıkları şey bu:

Anladığım kadarıyla ürünümün garanti kapsamında olduğunu, ama ürünü Danimarka'ya kargolamamı istiyorlar. Ne yapabilirim? Supporta da dünden beri yazıyorum fakat cevap yok, eni sonu Despec Bilgisayar ile uğraşmak zorunda kalacağız.

Son düzenleme:
Ben gönderemeyeceğimi yazmıştım kargo parasından ötürü. Siz de öyle deneyin isterseniz.

Herhangi bir çözüme ulaşabildinizmi aynı problemi yaşamaktayım, SteelSeries banada sadece English US version için keycaps sağladıklarını söyledi TR version için herhangi bir çözüm bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…