SteelSeries Apex Mini 9 vs HyperX Alloy Origins 60 vs Corsair K65 mini

Bütçe
2k civarı

Druxias

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir klavye almayı düşünüyorum 2K bandında. Aklımda SteelSeries Apex Mini 9, HyperX Alloy Origins 60 ve Corsair K65 mini var.

Bu 3'ü de MediaMarkt'ta var.
HyperX: 2200
Corsair: 2000
SteelSeries: 2400

Corsair'ın yapı kalitesi kötü diyorlar o yüzden eledim ama yine de sizin fikirlerinizi de isterim.

HyperX gayet iyi diyorlar ve bende çok beğendim ama 200TL fark varken SteelSeries alasım var ama gerek var mı bilmiyorum.

Bir sorum daha var: SteelSeries'in switchindeki ayar FPS düşüyor mu?

Sizce hangisini alayım ya da başka bir klavye mi?

Şimdiden teşekkürler.

Diğer modelleri bilmiyorum ama bende K65 mini var. PBT tuş kaplamasını seviyorum. 2000TL civarında alınabilecek bir sürü model vardır. Diğerleri hakkında çok bilgim yok ama zamanında kullandığım KEMOVE K61i önerebilirim.

Öneri için teşekkürler ama maalesef yurtdışından alamam ama bu güzel klavye duymuştum.Peki k65 nasıl? Memnun musunuz? Alınır mı?

Öneri için teşekkürler ama maalesef yurtdışından alamam ama bu güzel klavye duymuştum.Peki k65 nasıl? Memnun musunuz? Alınır mı?
Şuan gayet iyi. Aldığımdan beri sorun yaşamadım ama 2000TLye daha iyi modeller var mıdır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…