Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.881 Çözümler 175 1 Aralık 2023 #21 Jesus Wicked dedi: İptal olmasın.... Böyle bir konu daha var. Aynı üründe 2 kere hata bilemedim. Umarım gönderirler. Genişletmek için tıkla... İptal olsun. Ne olacak? Denemiş olacağız işte.
Jesus Wicked dedi: İptal olmasın.... Böyle bir konu daha var. Aynı üründe 2 kere hata bilemedim. Umarım gönderirler. Genişletmek için tıkla... İptal olsun. Ne olacak? Denemiş olacağız işte.
Trespasser Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #22 Jesus Wicked dedi: İptal olmasın.... Böyle bir konu daha var. Aynı üründe 2 kere hata bilemedim. Umarım gönderirler. Genişletmek için tıkla... İnşallah iptal olmaz. Aynı ürünü iki kez mi bu kadar düşük fiyata indirdiler?
Jesus Wicked dedi: İptal olmasın.... Böyle bir konu daha var. Aynı üründe 2 kere hata bilemedim. Umarım gönderirler. Genişletmek için tıkla... İnşallah iptal olmaz. Aynı ürünü iki kez mi bu kadar düşük fiyata indirdiler?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #23 Trespasser dedi: İnşallah iptal olmaz. Aynı ürünü iki kez mi bu kadar düşük fiyata indirdiler? Genişletmek için tıkla... Evet.
Trespasser dedi: İnşallah iptal olmaz. Aynı ürünü iki kez mi bu kadar düşük fiyata indirdiler? Genişletmek için tıkla... Evet.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 1 Aralık 2023 #24 Jesus Wicked dedi: İptal olmasın.... Böyle bir konu daha var. Aynı üründe 2 kere hata bilemedim. Umarım gönderirler. Genişletmek için tıkla... Bilmeyenler için ilgili konu : Elektronik: SteelSeries Apex Pro TKL 899 TL Önceden alan arkadaşların siparişlerinin çoğu hala hazırlanıyor durumundaymış sanırsam. %101 fiyat hatası ama bakalım ne olacak.
Jesus Wicked dedi: İptal olmasın.... Böyle bir konu daha var. Aynı üründe 2 kere hata bilemedim. Umarım gönderirler. Genişletmek için tıkla... Bilmeyenler için ilgili konu : Elektronik: SteelSeries Apex Pro TKL 899 TL Önceden alan arkadaşların siparişlerinin çoğu hala hazırlanıyor durumundaymış sanırsam. %101 fiyat hatası ama bakalım ne olacak.
Godsume Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 2 1 Aralık 2023 #25 İndirim ile 5899 yapmak istediler muhtemelen, firmadan bile bu fiyata alamazlar ki insanlara satsınlar.
İndirim ile 5899 yapmak istediler muhtemelen, firmadan bile bu fiyata alamazlar ki insanlara satsınlar.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 1 Aralık 2023 #26 Şuan sipariş hazırlanıyor deniliyor ama. Dosya Ekleri IMG_6751.jpeg 84,7 KB · Görüntüleme: 153
Trespasser Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #27 Jimmy Hopkins dedi: Şuan sipariş hazırlanıyor deniliyor ama. Genişletmek için tıkla... Aynı bende de öyle gözüküyor. Bakalım, sabah ola hayrola.
Jimmy Hopkins dedi: Şuan sipariş hazırlanıyor deniliyor ama. Genişletmek için tıkla... Aynı bende de öyle gözüküyor. Bakalım, sabah ola hayrola.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 1 Aralık 2023 #28 Trespasser dedi: Aynı bende de öyle gözüküyor. Bakalım, sabah ola hayrola. Genişletmek için tıkla... Kesin iptal olucak ama sipariş hazırlanıyor durumuna getiripte iade etmeleri alıcının lehine olur.
Trespasser dedi: Aynı bende de öyle gözüküyor. Bakalım, sabah ola hayrola. Genişletmek için tıkla... Kesin iptal olucak ama sipariş hazırlanıyor durumuna getiripte iade etmeleri alıcının lehine olur.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 1 Aralık 2023 #29 İki kere aynı hatayı yapmaları tesadüf olamaz bence, bunun arkasında başka bir şey var ve siz alıcı olarak peşine düşebilirsiniz.
İki kere aynı hatayı yapmaları tesadüf olamaz bence, bunun arkasında başka bir şey var ve siz alıcı olarak peşine düşebilirsiniz.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.884 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 1 Aralık 2023 #30 do not interfere dedi: İki kere aynı hatayı yapmaları tesadüf olamaz bence, bunun arkasında başka bir şey var ve siz alıcı olarak peşine düşebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen 7000 TL zarara satıp çılgınlık yapıyorlar. Yine aynı hata işte zorlamaya gerek yok. İptal olacak uğraşmaya değmez. İyi geceler.
do not interfere dedi: İki kere aynı hatayı yapmaları tesadüf olamaz bence, bunun arkasında başka bir şey var ve siz alıcı olarak peşine düşebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen 7000 TL zarara satıp çılgınlık yapıyorlar. Yine aynı hata işte zorlamaya gerek yok. İptal olacak uğraşmaya değmez. İyi geceler.