Alınabilir bir klavye.Nakit 4500 TL var yarın Media Markt'a gidip SteelSeries Apex Pro alayım mı? Klavyeyi sinir krizinden kırdım dayanıklı olduğu da söyleniyor hem![]()
3.700 e internetten al yalnız Türkçe karakter yok o yandan kötü. Ancak tuşların basım derinliği yazılımdan ayarlanabiliyor. Alacaksan internetten al ve dediklerimi göz önünde bulundur. Makinayı da uçak sınıfı malzemeden üretiyorlar zaten.Nakit 4500 TL var yarın Media Markt'a gidip SteelSeries Apex Pro alayım mı? Klavyeyi sinir krizinden kırdım dayanıklı olduğu da söyleniyor hem![]()
3.700'e internetten al yalnız Türkçe karakter yok o yandan kötü. Ancak tuşların basım derinliği yazılımdan ayarlanabiliyor. Alacaksan internetten al ve dediklerimi göz önünde bulundur. Makinayı da uçak sınıfı malzemeden üretiyorlar zaten.
Bildiğin uçaklarda kullanılan malzemeden kullanılmış gövdede.Uçak sınıfı ne demek hocam?
Bildiğin uçaklarda kullanılan malzemeden kullanılmış gövdede.
Sanmıyorum ama marka güvenilir bence zaten.Bunun düşüş testini vb yapan var mı?
Sanmıyorum ama marka güvenilir bence zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.