SteelSeries Apex Pro alınır mı?

Tamam siz her uygulamada ve her yerde birebir stabil olma garantisi olmayacağını bile bile kullanabilirsiniz 8kHz'yi, konu sahibi bana hitap etmedi demiş, gayet basit.
Ne yaparsan yap o gecikme oluyor gördüğümüz üzere, standart bir kullanıcı ikisi arasındaki farkı asla anlayamayacaktır. En az 10 farklı gecikme etkileyen değişkenin olduğu bir kullanım ortamında klavyedeki milisaniyelere takılmak kadar anlamsız bir şey yok.
Benim söylemimin taklit etmeye çalışılması da tatlı olmuş, hoşuma gitti :)
Merhaba, Steelseries kullanıcısı iseniz bir konuda destek rica edebilir miyim?

Evet, Apex Pro TKL kullanıyorum.
Şimdi apex pro tkl wireless almayı tercih ettim kurulumunu yaptım ama Enter'in yanındaki # tuşu prism kısmında yaptığım ayarı algılamıyor. Mesela Presets ve Effects'in ikisinide off yapiyorum ama yinede rgb şeklinde yanıp sönüyor. Steelseries'in uygulamasını kapatıp dongle'i çıkarıp takınca uygulama kapalı iken uyumlu şekilde oluyor. update edince düzeldi sanırım :D

Son düzenleme:
Herkes custom klavye hevesine sahip olmak zorunda değil, uğraşmak zorunda da değil. Bu kategoriye yazan insanların modifiye edilemeyen her klavyeye çöp gözüyle bakmayı ve bunları alanlara enayi gözüyle bakmayı acilen bırakması gerekiyor.
Hotswapın tek olayı özelleştirme değil. Tek tuş bozuldu diye garanti ve lehim ile uğraşmamak.
Benzer fiyata hotswap varken lehimli switch almanın mantığı yok.

Hotswapın tek olayı özelleştirme değil. Tek tuş bozuldu diye garanti ve lehim ile uğraşmamak.
Benzer fiyata hotswap varken lehimli switch almanın mantığı yok.
Garantisi oldugu surece onemi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı