SteelSeries Apex Pro mini A ve Caps tuşu düzgün çalışmıyor

Yusuf ProR

Hectopat
Daha fazla  
Yaz tatilinin başlarında almıştım klavyeyi ve aslında en başlarda hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra Caps tuş bozuldu ve sadece aşırı az bir güçle basarsam açılıp kapanıyordu ve eğer normal bir şekilde basarsam açılıp tekrar kapanıyor. Sonra a tuşu da bozuldu ama a tuşu tam olarak öyle değil. A tuşuna basınca bazen çok fazla a yazıyor ve basılı tutarken rastgele basmayı bırakıyor. Bu sorun nasıl çözülür bilen var mı?

İlk SteelSeries'e ticket atmıştım Aygıt Yöneticisi'nden falan bir şeyler yapamı istediler yaptım çalışmadı sonra da aldığım yere götürmemi söylediler götürdük neymiş kullanıcı hatasıymış o yüzden Teknosa tamir etmiyorrmuş. Boşuna mı bekledik o klavyeyi? Bir de ESC keycapide yoktu geldiğinde yerinde.

İlk SteelSeries'e ticket atmıştım Aygıt Yöneticisi'nden falan bir şeyler yapamı istediler yaptım çalışmadı sonra da aldığım yere götürmemi söylediler götürdük neymiş kullanıcı hatasıymış o yüzden Teknosa tamir etmiyorrmuş. Boşuna mı bekledik o klavyeyi? Bir de ESC keycapide yoktu geldiğinde yerinde.
Hocam ticket açmayın(Ticket ile iletişim cidden zor donanımsal problem direkt.) Despec'in servisini arayın durumu izah edin. Kullanıcı hatası olması imkansız. Klavyede böyle kronik problemler oluyor size denk gelmiş bir tanesi. Müdahale etmeleri şart eğer etmezlerse dediğim gibi Tüketici Mahkemesine gidin.

Kabul etmemeleri imkansız. Tüketici haklarına verebilirsiniz, ürünü garantiden yapmaları lazım kullanıcı hatası da bir durum değil. İsterseniz Despec ile iletişime geçin teknosya uğramadan.

Despec ile nereden iletişime geçeceğim ve Despec tam olarak nedir?

Despec ile nereden geçeceğim ve Despec tam olarak nedir?
Üstte attığım linke tıklayıp ulaşabilirsiniz. Yetkili servisi Steelseries'in.

1730400592765.png

Hocam tuşun hassasiyet ayarı değişmiştir belki ve rapid trigger açıktır. Steelseries gg programından kontrol et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı